Cota 15 pentru victoria Barcelonei contra Leganes

Opt etape mai sunt pana la incheierea unei noi editii de La Liga, distanta dintre liderul Barcelona si Atletico Madrid, ocupanta pozitiei a doua, fiind de 9 puncte. Catalanii vin dupa o victorie entuziasmanta cu AS Roma in Champions League, scor 4-1, la un rezultat asemanator putand asista si in partida din aceasta runda de pe teren propriu cu Leganes, echipa ce ocupa locul 13. Un pont favorabil vine de la casa de pariuri Betfair, care prezinta cota 15 pentru victoria Barcelonei contra Leganes. Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair pana sambata, ora 21:45, introducand codul ZFBNBX. Depune apoi pentru a plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei impotriva celor de la Leganes. Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.11.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune castigul conform cotei normale (5.55 lei) se va credita cash instant, pe cand restul de 69.45 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In cel mult 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, utilizand codul ZFBNBX

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in meciul cu Leganes

·         Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona va invinge vei primi cash 5.55 lei, iar restul de 69.45 lei ii vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Leganes are sanse infime sa obtina cel putin un punct