Cota 11.0 pentru victoria Barcelonei sau 21.0 pentru cea a lui Manchester United. Pe care o preferi?

Cea mai interesanta dubla mansa a sferturilor de finala va avea loc intre Manchester United si Barcelona. Catalanii pornesc favoriti clari la calificarea in semifinale, mai ales avand in vedere forma de moment deloc buna a “diavolilor rosii”, insa in aceasta faza avansata a celei mai puternice competitii inter-cluburi din Europa orice se poate intampla. Drept urmare, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie in duelul Manchester United vs Barcelona. Vorbim despre cota 21.0 pentru succesul “diavolilor rosii” si 11.0 pentru cel al catalanilor.

Alege-ti una dintre echipe si pariaza la cota marita >>>

5cab9c0999b73_1554750473.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora partidei (miercuri, 22:00). Pariaza apoi fix 25 lei pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester United si Barcelona. Odata plasat pariul vei observa pe bilet o casuta, care trebuie bifata pentru a profita de cota marita.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in duelul Manchester United vs Barcelona inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei primi 525 lei daca Manchester United se va impune sau 275 lei daca Barcelona o va face. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. De 10 ori pe o cota minima de 2.00, fie ea pe o selectie simpla sau pe bilet multiplu, trebuie plasat bonusul in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, ora 22:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Manchester United vs Barcelona
  • Fix 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau este “verde”, vei primi cash instant castigul conform cotei marite, in vreme ce restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Alege-ti una dintre echipe si pariaza la cota marita >>>