Concursul Intelbet „Expertul expertilor” sponsorizat de Fortuna

Concurs incheiat

Citeste ponturile expertilor nostri si pronosticheaza daca vor fi castigatoare sau pierzatoare. Pentru fiecare pronostic corect vei primi un punct. Pentru fiecare pronostic incorect vei pierde un punct. In fiecare luna participantii cu cel mai mare numar de puncte vor primi premii in bani. Totul este simplu si foarte interesant!

 

Sponsorul concursului este Fortuna si pentru a primi premiile este necesar sa ai un cont, minim o depunere si minim un pariu pe bani reali plasat.

 

Daca nu ai deja un cont la Fortuna, inregistreaza-te dand click AICI.

 

Voteaza ponturile expertilor si pariorilor profesionisti

 

Regulile acestui concurs

 

  • Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa completezi sectiunea „Despre mine” din profilul tau, si sa incarci o imagine de avatar.

 

 

  • Atentie! In caz de egalitate de puncte la sfarsitul lunii, exista doua posibilitati:

 

1. Daca este egalitate intre locurile 1 - 2 sau 2 - 3 sau 1 – 2 – 3 va ocupa o pozitie mai buna participantul care:

 

a) are o pozitie mai ridicata in ratingul bloggerilor. Iti poti verifica pozitia curenta in ratingul bloggerilor aici: intelbet.ro/bloguri/rating. Daca inca este egalitate, departajarea se va face in functie de criteriul b), mai jos.

 

 b) are un numar mai mare de comentarii pe site. Daca inca este egalitate, departajarea se va face in functie de criteriul c), mai jos.

 

c) s-a inregistrat primul. Cu alte cuvinte, participantul care are un cont pe Intelbet.ro de mai multa vreme.

 

2. Daca este egalitate de puncte intre locurile 4 si unul sau mai multe din locurile care urmeaza (locul 5, locul 6) va ocupa pozitia mai buna participantul care:

 

a)are o pozitie mai ridicata in ratingul bloggerilor. Iti poti verifica pozitia curenta in ratingul bloggerilor aici: intelbet.ro/bloguri/rating. Daca inca este egalitate, departajarea se va face in functie de criteriul b), mai jos.

 

b) are un numar mai mare de comentarii pe site. Daca inca este egalitate, departajarea se va face in functie de criteriul c), mai jos.

 

c) daca dupa aplicarea criteriilor a) si b) este inca egalitate, premiul se va imparti in parti egale, dar numai in conditiile in care sunt maxim 4 participanti la egalitate. Daca sunt 5 participanti sau mai multi la egalitate de puncte se va aplica criteriul d), mai jos.

 

d) s-a inregistrat primul. Cu alte cuvinte, participantul care are un cont pe Intelbet.ro de mai multa vreme.

 

  • Ponturile cu Handicap Asiatic vor fi luate in considerare chiar daca sunt 50% castigator/pierzator. De exemplu, daca rezultatul pontului este 50% castigator/ 50% miza returnata, vei primi 1 punct. Daca rezultatul pontului este 50% pierzator/ 50% miza returnata, vei avea -1 punct.

 

Modul de acordare al premiilor:

 

Locul 1 – 300 RON

Locul 2 – 250 RON

Locul 3 – 150 RON

Locul 4 – 100 RON

 

Banii vor fi creditati in conturile Fortuna ale castigatorilor sub forma de Freebet***. ATENTIE: PENTRU A PRIMI PREMIUL TREBUIE SA AI CEL PUTIN O DEPUNERE MINIMA SI CEL PUTIN UN PARIU PLASAT PE BANI REALI.

 

***Informatii despre Freebet-urile oferite de Fortuna:

 

IMPORTANT. Freebet-ul nu este vazut in balanta cash a contului. Pentru a putea vedea Freebet-ul trebuie sa fii pe pagina principala de pariuri sportive si sa dai click pe suma de bani pe care o ai in cont. Va aparea o imagine in care apare balanta Cash, cat si cea Token (Freebet).

 

 

Pentru a folosi Freebet-ul trebuie sa faci biletul de joc (cota maxima 8.00) si sa introduci suma pe care doresti sa o pariezi. Va aparea textul „Available Bonus Token”, pe care sa dai click si va aparea o casuta ce trebuie bifata.

 

 

Numarul de puncte al fiecarui participant va fi afisat pe aceasta pagina, in clasamentul din partea de jos.

 

Concursul se adreseaza jucatorilor din Romania.