Concurs de pronosticuri pe facebook dotat cu premii de 100 RON

Concurs incheiat

Pronosticheaza corect rezultatul celor 5 meciuri propuse, si poti castiga 100 RON la casa de pariuri Netbet!

Regulile concursului nostru de pe Facebook sunt simple: participantul care va pronostica corect toate cele 5 rezultate va castiga 100 RON indeplinind trei conditii simple.


Conditiile de participare la concursul de pe Facebook:
 

   
  • Iar in cadrul aceleiasi postari de pe pagina noastra de Facebook, la comentarii, spune-ne care crezi ca vor fi rezultatele celor cinci partide propuse de noi.

 

Pronosticurile le vei scrie apoi sub forma de comentariu la postarea de pe Facebook, asemanator urmatorului exemplu: 1X12X (sunt acceptate doar pronosticuri simple: 1, X, sau 2).
 

Sunt acceptate toate comentariile pana in momentul inceperii primului meci propus (Duminica, 18.09.2016, ora 16:15)


Pentru a putea revendica premiul, trebuie sa ai un cont activ la Netbet. Daca nu ai deja un cont, click aici pentru a beneficia de bonusul de 1500 RON pentru clientii noi.
 

Participa si tu la concursul de pe Facebook!

 

In cazul in care vom avea mai multi castigatori, premiul se va imparti in parti egale intre toti cei care au pronosticat corect rezultatele.

 

Se accepta o singura predictie. Daca un participant posteaza mai multe comentarii, se va lua in considerare doar prima predictie.

 

In cazul in care niciun utilizator nu va reusi sa anticipeze rezultatele celor cinci meciuri, premiul se reporteaza pentru urmatorul concurs.

 

Bafta tuturor!

 

Concursul se adreseaza doar jucatorilor din Romania.