Concordia Chiajna - Astra Giurgiu, meci foarte important pentru oaspeti

Astra Giurgiu are mare nevoie de victorie in deplasarea de la Chiajna pentru a pastra sanse reale in vederea ocuparii unui loc in primele 6 la finele sezonului regulat, care ar duce in playoff.
 

Astra nu a reusit sa se califice mai departe in Europa League, dupa ce a pierdut in Belgia la Genk cu 1-0, iar acum se pot concentra in totalitate pe campionat, aceste ultime 3 meciuri pe care le mai are de disputat avand importanta maxima. Primul adversar este Chiajna, echipa incomoda care este neinvinsa in campionat in 2017 si care le-a batut pe teren propriu atat pe Steaua cat si pe Dinamo. 

Chiajna este sigura de participarea in playout, insa vor juca la victorie pentru ca au nevoie de puncte. Ilfovenii au o echipa buna, cu multi jucatori reinventati, care au jucat in sezoanele trecute la echipele cele mai bine cotate din Liga 1, cum este fostul rapidist Herea, sau fostii dinamovisti Balgradean si Barboianu. In tur, Astra nu a reusit sa se impuna pe teren propriu, obtinand cu greu o remiza, 1-1, dupa ce au egalat in minutul 84 prin Niculae. 

Mizez pe un meci echilibrat, un meci in care gazdele vor aplica aceeasi tactica folosita si in meciul cu Dinamo, cand s-au aparat foarte aglomerat si au profitat la maximum de fazele fixe, de unde au rezultat 2 goluri. Astra a aratat nesiguranta in defensiva de multe ori, iar fundasii giurgiuvenilor au fost surprinsi de multe ori pe contraatac. Asadar Chiajna are din nou sansa unui rezultat pozitiv, pe care chiar cred ca-l va obtine. 

Pont: Chiajna sau Egal @ 1.81 Unibet