Comparatie oferta Champions League 888sport vs Betano

In prima jumatate a acestei saptamani va avea loc cea de-a cincea etapa a grupelor Champions League, utilizatorii care doresc sa faca profit de pe urma acestei competitii cautand diverse case pariuri online cu oferte bogate.
 
Doua dintre aceste case care beneficiaza de oferte foarte bogate pentru meciurile de Champions League sunt 888sport si Betano.

888Sport

In momentul redactarii acestui articol, sase din cele opt meciuri de marti beneficiau la 888sport de  mai mult de 200 optiuni de pariuri, doua dintre ele avand chiar si peste 250 optiuni. Pentru cele 8 meciuri de miercuri nu au fost afisate toate optiunile, deoarece mai avem, totusi, doua zile, pana la disputarea lor.

Cu toate acestea, pentru 3 dintre meciuri putem gasi deja peste 200 optiuni. Pentru a gasi jocurile din Liga Campionilor putem cauta in lista din stanga paginii principale, acolo unde sunt listate toate sporturile, sau putem tasta in bara de search, aflata tot pe pagina principala, ‘’Liga Campionilor’’ sau ‘’Champions League’’.
 

Betano

De partea cealalta, la casa de pariuri Betano gasiti aceste meciuri daca veti selecta tabul ‘’Fotbal’’ din lista din stanga, apoi ‘’Liga Campionilor – Meciuri’’. Aici observam ca partidele ce se vor desfasura maine au intre 150 si 200 optiuni de pariere, in vreme ce cele de miercuri beneficiaza de 140-150 optiuni.
 


Cel mai interesant meci din aceasta a cincea etapa, vorbind strict din punct de vedere al valorii echipelor, va avea loc intre Arsenal si PSG. Ambele echipe au 10 puncte din 4 etape, fiind calificate fara nicio emotie in optimile Champions League. Partida va avea loc miercuri, casa online 888sport oferind 228 optiuni de pariere, in vreme ce Betano beneficiaza de 144 astfel de optiuni. In ceea ce priveste cotele la victorie, 888 sport ofera cote ceva mai mari pentru victoriile ambelor echipe, pe cand Betano ofera o cota mai mare pentru remiza.
 


Care dintre cele doua case de pariuri ofera cote mai mari la victoria favoritei?


De altfel, dintre cele 16 partide de marti si miercuri, 8 echipe care pornesc cu prima sansa au o cota mai mare la victorie la 888sport, fata de 3 la casa online Betano. In restul de 5 partide ambele case de pariuri ofera aceeasi cota pentru victoria favoritei. 
 
Revenind la meciul dintre Arsenal si PSG, casa 888sport ne ofera cote mai mari ca Betano aproape pentru fiecare optiune principala de pariere. Nu trebuie sa uitam insa ca 888sport are mai multa experienta online decat Betano, beneficiind de aceeasi oferta pre-live cu Unibet, lucru care ii confera un mare avantaj in fata altor case de pariuri, din acest punct de vedere.
 
In ceea ce priveste optiunile de pariu poate nu atat de cunoscute precum cele principale, sa spunem ca la casa de pariuri Betano gasiti optiuni ca: Rezultat final&Peste 1.5 goluri; Rezultat final&Peste 2.5 goluri; Rezultat final&Peste 3.5 goluri; Marja victoriei (Un singur gol, doua goluri, 3 sau mai multe goluri); Minutul primului gol (Sub/Peste 28 minute); Rezultat interval; Castiga cu revenire; Scor corect multiplu; Metoda marcarii primului gol; Pauza/Final – Sansa Dubla; Primul marcator si scor corect; Ultimul marcator si scor corect etc..
 
Trecem la casa 888sport, care beneficiaza de mai multe optiuni mai putin pariate de publicul larg, cum ar fi: Gol marcat in interval de 15 minute;  Numele jucatorului care va primi un cartonas galben/rosu; Cote pentru ca respectivul jucator sa suteze in transversala; Echipa sa inscrie din penalty; Autogol marcat (Da/Nu); Numarul minutelor de prelungiri din ambele reprize; Daca vor fi goluri in minutele de prelungire etc. . Sigur, aici avem mai multe optiuni de pariu ca la oricare casa, insa nu stim daca plaseaza cineva pariuri pe unele dintre acestea, care tin mai degraba de noroc sau de o sclipire de moment.

Concluzii

  • 888sport si Betano sunt casele de pariuri care beficiaza de unele dintre cele mai bogate oferte din Champions League;
  • La 888sport gasim mai multe optiuni de pariu decat in cazul Betano, insa si cote mai mari, nu doar pentru victoria uneia dintre echipe, ci pentru majoritatea pietelor;
  • Daca o casa de pariuri beneficiaza de o oferta bogata nu inseamna neaparat ca toate optiunile sunt bune de pariat; sunt unele care tin de noroc in proportie de 80% sau poate chiar mai mult.

Pe dite-ul nostru gasiti zilnic ponturi si bilete analizate cu responsabilitate si seriozitate.