CM Handbal: Islanda -Tunsia

Tunisia și Islanda se bat pentru locul 4, ultimul calificabil din gruba B a CM Handbal din Franța. Deocamdată, datorită golaverajului, Islanda ocupă poziția aceasta în momentul de fata. Meciul direct ar putea decide 90% din cea de-a patra echipă calificată. Oricum, foarte probabil este că oricare din ele se va califica, va pleca acasă în optimi după ce va da piept (99%) cu echipa Franței. Greu de spus care dintre cele două va învinge azi. Tunisienii au jucat bine atăt  cu Macedonia cât și cu Spania, isalndezii chiar au condus Spania la pauză și au pierdut la un singur gol în fața Sloveniei. Greu de dat o învingătoare azi.

Totuși, studiind clasamentul și jocurile grupei B, am observat că în toate cele patru meciuri disputate de cele două reprezentative, s-au dat mai multe goluri în repriza a doua. Știu că ulciorul nu merge de multe ori la apă, dar meciul fiind unul de care pe care, mă aștept ca în prima repriză, pe fondul unei mai bune prospețimi fizice, cele două apărări (în frunte cu portarii!) să funcționeze mai bine.

​Deci pentru azi Islanda - Tunisia, 1.60 cotă pentru mai multe goluri marcate în repriza secundă.

​Dacă 1,60 vi se pare puțin, mai adăugați un Franța -Norvegia 1 (cota 1,15, nu cred că cineva îi poate opri pe francezi, victoria norvegienilor ar fi o adevărată bombă).