CM 2018 | Veste bună pentru fanii Braziliei. Neymar va juca încă din primul meci!

Echipa naţională a Braziliei a fost şi va fi mereu una dintre marile favorite la câştigarea Cupei Mondiale de fotbal. "Seleção" a fost prezentă la toate turneele finale, de la Uruguay 1930, la Rusia 2018 şi are în palmares din 5 titluri în 20 de ediţii.


Brazilia, favorita Grupei E


Brazilia se află în Grupa E la Campionatul Mondial din Rusia, urmând a juca cu Elveţia, pe 17 iunie 2018 pe "Rostov Arena" din Rostov-on-Don, cu Costa Rica, pe 22 iunie 2018 pe "Krestovsky" din Sankt Petersburg şi Serbia, pe 27 iunie 2018 pe "Otkritie Arena" din Moscova. Conform casei de pariuri Betano, Brazilia este favorită certă de a câştiga Grupa E, având o cotă destul de atractivă, 1.35. Sud-americanii sunt urmaţi de Elveţia 6.50, Serbia 8.00 şi Costa Rica 18.00.
Neymar nu a jucat un meci oficial de pe pe 25 februarie 2018


Cei care vor să parieze pe reprezentativa Braziliei, că va câştiga Grupa E (1.35) sau că va cuceri Cupa Mondială (5.00), au nevoie de o informaţie foarte importantă, dacă va juca Neymar. Accidentat grav într-un meci cu Olympique Marseille, pe 25 februarie 2018, când a a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, cel mai scump jucător din istoria fotbalului nu a mai jucat de trei luni, iar Paris Saint-Germain a fost eliminată din Liga Campionilor de Real Madrid, încă din faza optimilor de finală.Neymar va juca cu Elveţia în primul meci de la CM 2018


Vestea bună pentru fanii Braziliei este că Neymar da Silva Santos Júnior a reluat antrenamentele cu mingea, în urmă cu opt zile, alături de jucătorii lui Paris Saint-Germain. Conform directorului selecţionatelor, Edu Gaspar, starul Braziliei sosit cu elicopterul, luni, la centrul de antrenament al echipei naţionale de fotbal de la Granja Comary, în apropiere de Rio de Janeiro şi va fi sută la sută apt de joc pentru primul meci de la CM 2018. "Preparatorii noştri fizici sunt optimişti şi după informaţiile pe care le avem de la ei suntem încrezători că poate să fie la sută la sută pentru primul meci de pe 17 iunie, în plan fizic, dar şi emoţional", a declarat Edu Gaspar.


16 din cei 23 de fotbalişti selecţionaţi de Tite, se antrenează pentru CM


Reprezentativa Braziliei a început deja să se pregătească pentru turneul final din Rusia. 16 din cei 23 de fotbalişti selecţionaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite se antrenează la Granja Comary, unde accesul publicului a fost total interzis. Unii jucători gen Marcelo, Casemiro sau Roberto Firmino mai au de disputat finala Ligii Campionilor de la Kiev, iar alţii au parte de o mică vacanţă, după ce au avut sezoane epuizante în marile campionate ale lumii. Fidel imaginii sale de star (tricou şi pantaloni negri, cu ochelari de soare şi şapcă albă), Neymar a venit cu elicopterul la Granja Comary, cu puţin înainte de prânz, însoţit de Thiago Silva, Douglas Costa şi Renato Augusto.