CM 2018: Programul zilei de miercuri

Cupa Mondială de fotbal din Rusia continuă cu meciurile din faza grupelor. Până acum Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Belgia, Anglia, Spania, Portugalia, Danemarca şi Argentina s-au calificat în optimile de finală, în timp ce Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia, Panama, Polonia, Australia, Nigeria şi Islanda au fost eliminate.


Mexic şi Germania, favorite la calificarea în optimi


Echipa naţională a Coreei de Sud nu are niciun punct după cele două meciuri disputate până acum la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Surprinzător, "Taegeuk Warriors" încă au șanse la calificare în optimile de finală, însă pentru a reuși această performanță, are nevoie de o victorie la două goluri diferență în meciul cu Germania, iar în cealaltă paridă, Mexic să o învingă pe Suedia. "Nationalmannschaft" are două variante de calificare, să câştige meciul cu Coreea de Sud la un scor mai mare decât al Suediei, dacă aceasta o va bate şi ea pe Mexic, sau să facă egal, iar Suedia să piardă cu Mexic. "Blågult" nu mai au ce pierde şi vor trebui să atace ca să câştige meciul cu Mexic, însă "El Tri" vrea să termine neînvinsă în grupă, plus că teoretic, mai pot pierde calificarea. Înaintea ultimei etape, lidera Grupei F este Mexic, cu 6 puncte, urmată de Germania şi Suedia, cu câte 3 puncte, locul 4 fiind ocupat de Coreea de Sud, 0 puncte.De la ora 17:00, pe "Kazan Arena" la Kazan, Coreea de Sud întâlneşte campioana mondială en-titre Germania, în grupa E şi tot de la aceeaşi oră, la Yekaterinburg, pe "Yekaterinburg Arena" Mexic va juca cu Suedia.Vom avea un Brazilia - Germania în optimi?


Reprezentativa Serbiei are doar varianta victoriei în meciul cu Brazilia, altfel va pleca acasă. "Seleção", care este principala favorită la titlu, conform Betano, nu îşi poate permite o înfrângere cu Serbia, pentru că ar risca să fie eliminată de la Cupa Mondială, încă din faza grupelor. E de aşteptat ca Elveţia să o bată pe Costa Rica şi să se califice în optimi împreună cu Brazilia. Pentru "Nati" poate este mai bine să termine pe locul 2 în Grupa F, pentru că ar evita un posibil meci cu Germania (Mexic ar fi mai accesibil). Rămâne de văzut dacă Brazilia va câştiga grupa şi dacă Costa Rica va marca primul gol la CM 2018. "Los Ticos" sunt singurii de la Campionatul Mondial din Rusia care nu au marcat niciun gol. Brazilia şi Elveţia au câte 4 puncte, Serbia are 3 puncte, iar Costa Rica 0 puncte, înainte de ultima fază a grupelor.În Grupa F, de la ora 21:00, sunt programate meciurile Serbia - Brazilia (pe "Otkritie Arena" din Moscova) şi Elveţia - Costa Rica (pe "Nizhny Novgorod Stadium" din Nizhny Novgorod).