CM 2018: Programul zilei de marţi

Cupa Mondială de fotbal din Rusia continuă cu meciurile din faza grupelor. Până acum Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Belgia, Anglia, Spania şi Portugalia s-au calificat în optimile de finală, în timp ce Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia, Panama şi Polonia au fost eliminate.


Va fi blat între Franţa şi Danemarca?


În Grupa C, se vor întâlni, de la ora 17:00, Franţa şi Danemarca, pe stadionul "Luzhniki" din Moscova. Francezii au 6 puncte, fiind calificaţi în optimile de finală, în timp ce danezii au 4 puncte şi încă mai au emoţii, dar nu prea mari. Cu un egal, Danemarca ar fi calificată în optimi, indiferent de rezultatul meciului Australia - Peru. Echipa antrenată de Åge Hareide poate pierde calificarea, doar dacă va pierde cu Franţa, iar Australia ar învinge Peru. Franţa este pe primul loc înaintea etapei a treia, cu 6 puncte, urmată de Danemarca, 4 puncte, Australia 1 punct şi Peru 0 puncte. E de aşteptat ca echipele europene să termine la egalitate, pentru că ambele s-ar califica şi ar fi mulţumite, "Les Bleus" de pe primul loc, iar "Danish Dynamite" de pe poziţia a doua.De la ora 17:00, în Grupa C, pe stadionul "Luzhniki" din Moscova, Danemarca va juca împotriva Franţei, iar de la aceeaşi oră, pe stadionul "Fisht Olympic" din Sochi, Peru va întâlni Australia.Argentina o bate pe Nigeria sau pleacă acasă!


În Grupa D, se vor întâlni, de la ora 21:00, Argentina şi Nigeria, pe stadionul "Krestovsky" din Sankt Petersburg. Pentru Lionel Messi & co. nu există decât varianta victoriei, şi nu oricum, ci la o diferenţă cât mai mare de goluri, în cazul în care Islanda ar bate şi ea Croaţia. "La Albiceleste" se află sub o mare presiune, pentru că nimeni nu se aştepta ca după două meciuri jucate să aibă doar un punct şi un gol marcat. Pentru sud-americani totul este clar, dacă nu-i bat pe nigerieni, pleacă acasă! Croaţia este liderul grupei D, cu 6 puncte, urmată de Nigeria, cu 3 puncte, Islanda, cu 1 punct şi Argentina, tot cu un punct. Debutanta la un turneu final, Islanda, speră şi ea la o calificare în optimile de finală, pentru că adversara sa, Croaţia, este 99,99% calificată şi nu va folosi mulţi titulari, care vor fi odihniţi.De la ora 21:00, în Grupa D, Argentina joacă împotriva Nigeriei, pe stadionul "Krestovsky" din  Sankt Petersburg, iar de la aceeaşi oră, pe stadionul "Rostov Arena" din Rostov pe Don, Islanda va întâlni Croaţia.