CM 2018: Programul zilei de marţi

Cupa Mondială de fotbal din Rusia continuă cu meciurile din faza grupelor. Până acum Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Belgia, Anglia, Spania şi Portugalia s-au calificat în optimile de finală, în timp ce Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Tunisia, Panama şi Polonia au fost eliminate.

5b32161481e2d_1530009108.jpg


Va fi blat între Franţa şi Danemarca?


În Grupa C, se vor întâlni, de la ora 17:00, Franţa şi Danemarca, pe stadionul "Luzhniki" din Moscova. Francezii au 6 puncte, fiind calificaţi în optimile de finală, în timp ce danezii au 4 puncte şi încă mai au emoţii, dar nu prea mari. Cu un egal, Danemarca ar fi calificată în optimi, indiferent de rezultatul meciului Australia - Peru. Echipa antrenată de Åge Hareide poate pierde calificarea, doar dacă va pierde cu Franţa, iar Australia ar învinge Peru. Franţa este pe primul loc înaintea etapei a treia, cu 6 puncte, urmată de Danemarca, 4 puncte, Australia 1 punct şi Peru 0 puncte. E de aşteptat ca echipele europene să termine la egalitate, pentru că ambele s-ar califica şi ar fi mulţumite, "Les Bleus" de pe primul loc, iar "Danish Dynamite" de pe poziţia a doua.De la ora 17:00, în Grupa C, pe stadionul "Luzhniki" din Moscova, Danemarca va juca împotriva Franţei, iar de la aceeaşi oră, pe stadionul "Fisht Olympic" din Sochi, Peru va întâlni Australia.Argentina o bate pe Nigeria sau pleacă acasă!


În Grupa D, se vor întâlni, de la ora 21:00, Argentina şi Nigeria, pe stadionul "Krestovsky" din Sankt Petersburg. Pentru Lionel Messi & co. nu există decât varianta victoriei, şi nu oricum, ci la o diferenţă cât mai mare de goluri, în cazul în care Islanda ar bate şi ea Croaţia. "La Albiceleste" se află sub o mare presiune, pentru că nimeni nu se aştepta ca după două meciuri jucate să aibă doar un punct şi un gol marcat. Pentru sud-americani totul este clar, dacă nu-i bat pe nigerieni, pleacă acasă! Croaţia este liderul grupei D, cu 6 puncte, urmată de Nigeria, cu 3 puncte, Islanda, cu 1 punct şi Argentina, tot cu un punct. Debutanta la un turneu final, Islanda, speră şi ea la o calificare în optimile de finală, pentru că adversara sa, Croaţia, este 99,99% calificată şi nu va folosi mulţi titulari, care vor fi odihniţi.De la ora 21:00, în Grupa D, Argentina joacă împotriva Nigeriei, pe stadionul "Krestovsky" din  Sankt Petersburg, iar de la aceeaşi oră, pe stadionul "Rostov Arena" din Rostov pe Don, Islanda va întâlni Croaţia.