Club Brugge - Benfica | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Arena Jan Breydel găzduieşte manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor, între campioana en-titre din Belgia, Club Brugge şi Benfica Lisabona, liderul din prima ligă portugheză. Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 3, Prima Sport 4 şi pe Orange Sport 3.

Club Brugge are un meci dificil într-o perioadă complicată 

Campioana en-titre din Belgia se află actualmente pe locul al patrulea în competiţia internă, cu 42 de puncte şi are un singur succes în ultimele cinci confruntări, plus 4 remize.În manşa tur a confruntării cu echipa lusitană nu îi va putea folosi pe Skov Olsen şi pe golgheterul Jutgla, aceştia fiind accidentaţi.

În actualul sezon Genk e de neoprit, astfel că echipa Club Brugge are de luptat pentru a avea o clasare cât mai bună şi implicit să joace din nou în Europa.

Un posibil prim 11 al echipei antrenate de britanicul Scott Parker ar putea fi format din :  Mignolet - Mata, Hendry, Mechele, Meijer-Rits, Onyedika, Vanaken- Buchanan, Yaremchuk, Lang.

Benfica e prima în competiţia internă şi e considerată favorită în această deplasare

Lusitanii au 53 de puncte şi evoluţiile din acest sezon o îndreptăţesc să spere cu şanse reale la titlu, mai ales că urmăritoarele nu au un parcurs la fel de bun ca echipa din capitala Portugaliei.

În acest context favorabil echipa lui Roger Schmidt merge la Bruges pentru a obţine un rezultat pe măsură, care să îi confere liniştea necesară pentru retur.

Benfica ar putea începe meciul de miercuri cu Vlachodimos -  Bah, António Silva, Otamendi, Grimaldo- Aursnes, Florentino - Neres, Rafa Silva, João Mário- Gonçalo Ramos.

Club Brugge - Benfica, informaţii şi statistici

-  Cele două grupări se întâlnesc în premieră într-o competiţie oficială de pe bătrânul continent.Însă gazdele au jucat deja în grupa din care a făcut parte cu Porto. În tur, în Portugalia, scorul a fost 4-0 pentru belgieni, dar în retur portughezii s-au impus la rândul lor cu acelaşi scor!

- Belgienii au jucat cu alţi adversari din Portugalia, e vorba de Boavista, Porto, Maritimo, Sporting Braga și Sporting Lisabona, pierzând 4 din 5 meciuri.

- Oaspeţii stau foarte bine în confruntările cu adversari din Belgia, pierzând doar 1 meci din 14 anterioare, cu Anderlecht, în august 2004.Benfica are din acel an 4 victorii şi un egal în meciurile cu teamuri belgiene.

-  Brugge a obținut deja trei victorii în această ediţie a  Ligii Campionilor , ultima oară când a avut un parcurs mai bun, a fost în 1977/78, cu 5 succese . În acel sezon s-a calificat în finală, dar a pierdut cu Liverpool, scor 0-1 pe Wembley.

- Benfica e neînvinsă în ultimele șapte întâlniri ale Ligii Campionilor (4 victorii și 3 victorii), având şi 2 succese consecutive în meciurile din grupă.  În 2005/06 sub conducerea lui Ronald Koeman, lusitanii au avut chiar trei victorii la rând, numai cu echipe engleze (2-1 cu Manchester United, 1-0 și 2-0 cu Liverpool).

-  Benfica este echipa care a expediat cele mai multe șuturi (14) și a marcat cele mai multe goluri (cinci) , după ce a recuperat mingea, acest bilant avându-l în faza grupelor Ligii Campionilor 2022/23.

- În acest sezon al competiţiei doar Napoli (20), Bayern Munchen (18) și Liverpool (17) au stat mai bine decât Benfica la capitolul ofensiv, cu 16 goluri din 80 de încercări.

Club Brugge - Benfica, ponturi la pariuri

Manşa tur a confruntării, ce va fi găzduită stadionul Jan Breydel, se anunţă una interesantă, indiferent de forma uneia sau alteia dintre echipele implicate.Se ştie faptul că o competiţie continentală e una în care mobilizarea poate fi pe măsură, iar gazdele au avut şi evoluţii apreciate în Europa.Benfica vine după o perioadă fastă pe plan intern, e de urmărit dacă va confirma şi în această dubla manşă.La casele de pariuri licenţiate din ţara noastră puteţi lua în calcul următorul pariu, punctează ambele şi se înscriu cel puţin 3 goluri.

Alte informaţii despre meciul de la Bruges găsiţi în centrul de pariere de pe siteul nostru.