Chelsea are cota 8 la victorie, iar Manchester United 29. Pe care o preferi?

Din cauze care momentan ne scapa, etapa cu numarul 26 din Premier League a programat 3 partide weekendul trecut, pentru ca restul de 7 sa se desfasoare la sfarsitul acestei saptamani. Sau, daca vorbim de derbyul dintre Chelsea si Manchester United, la inceputul saptamanii viitoare. In vederea partidei ce va inchide etapa, casa de pariuri 888sport ofera cote marite la victorie. Este vorba despre cota 8.00 pentru victoria lui Chelsea si 29.0 pentru cea a lui Manchester United. In clasament „albastrii” se afla pe locul 4, iar „diavolii rosii” pe 8.  

Cote marite la victorie in Chelsea vs Manchester United

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora meciului (17 februarie, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Chelsea si Manchester United. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 25 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. Chiar daca vei beneficia de cota marita, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Chelsea vs Manchester United inseamna ca ai putea castiga 200 lei, respectiv 725 lei. Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 17 februarie, ora 22:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in duelul dintre Chelsea si Manchester United
  • Miza maxima in vederea promotiei este 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 200 lei, respectiv 725 lei, se va credita in maxim 72 ore ca bonus
  • In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori la o cota minima totala de 2.00

Alege-ti castigatoarea in derby