CFR Cluj - Viitorul Constanta, duel intre ardeleni si dobrogeni !

CFR Cluj

thumb_58bc19adeff4d_1488722349.jpg
Are 40 de puncte si se afla pe locul patru, putand sa ajunga in play-off chiar si de ar fi sa piarda acest joc. Vasile Miriuta are tot lotul valid pentru acest joc decisiv. Alaturi de Astra Giurgiu, “visinii” pot fi considerati drept una dintre cele mai in forma echipe din campionatul romanesc, aceasta avand 3 victorii consecutive. In perspectiva duelului cu Viitorul, Miriuta a declarat faptul ca CFR nu se gandeste la alt rezultat in afara victoriei, in ciuda faptului ca liderul Ligii 1 a aratat un fotbal de o calitate superioara in acest sezon.

Viitorul Constanta

thumb_58bc1a2d7c1fc_1488722477.jpg
Cu 51 de puncte este lidera in Liga 1 iar un egal nu prea o ajuta diseara. Spun asta deoarece daca s-ar injumatati acum punctele ar incepe play-off-ul cu 26 de puncte, tot atatea cate ar avea si daca jocul de la Cluj se va incheia la egalitate. O victorie ar fi sinonima cu un punct in plus in play-off pentru echipa lui Hagi. Nimely continua sa fie accidentat si reprezinta singura indisponibilitate din tabara dobrogeana.

In alta ordine de idei, Gheorghe Hagi a tinut sa mentioneze faptul ca “CFR Cluj este un adversar care se bucura de respectul Viitorului, intrucat in acest sezon este una dintre cele mai bune echipe, acestia fiind puternici, reusind sa marcheze mult, iar Viitorul trebuie sa faca un meci foarte bun pentru a se putea intoarce acasa cu un rezultat pozitiv”.

 

Intalniri directe:

In partida tur Viitorul Constanta a castigat datorita unor penaltyuri, transformate de Iancu si Chitu, CFR reducand din handicap pe final prin Bud. Acela a fost al doilea succes consecutiv pentru dobrgeni in disputele cu CFR si al treilea in ultimele patru intalniri De notat ca Viitorul Constanta a inscris exact doua goluri in fiecare din ultimele patru dispute cu formatia din Cluj.

Echipe probabile:

CFR Cluj (4-4-2): Minca – Tiago Lopes, Larie, A. Muresan, Camora – Omrani, C. Deac, Juan Carlos, Nouvier – Al. Paun, Bud

Viitorul (4-3-3): Ramniceanu – Benzar, Taru, K. Boli, Cr. Ganea – N. Rosu, Dr. Nedelcu, Purece – A. Chitu, Morar, Fl. Coman


Pont: Peste 2.5 goluri @ 2.30