Cea mai sigura strategie pentru meciurile din NBA

Sporturile americane capteaza tot mai mult publicul roman in ultimii ani, chiar daca ora de disputare a meciurilor poate fi incomoda pentru multi dintre noi. Cea mai iubita este competitia de baschet, numita NBA, acolo unde se aduna la un loc toate talentele. NBA a castigat fani si datorita faptului ca aceasta este transmisa la televizor, un alt motiv fiind acela ca se desfasoara aproape in fiecare zi intreg sezonul regulat.


Multa lume rezista pana la acele ore tarzii din noapte nu doar pentru a urmari partidele, ci si pentru a plasa pariuri. Sa spunem ca la casele de top licentiate in Romania gasim peste 100 optiuni de pariere pentru un meci din NBA. Datorita faptului ca intr-o partida se marcheaza aproape 200 puncte sau chiar mai mult, suntem tentati sa plasam pariuri live, in timpul partidei.


5bfbce2f4b96f_1543228975.jpg


Exista vreo casa de pariuri care sa transmita integral intreg sezonul NBA?

Da, exista mai multe, insa cea mai completa oferta ne este prezentata de Betano. Pe langa faptul ca poti viziona toate meciurile din NBA pe platforma de live streaming, pentru asta trebuind sa ai cel putin 0.5 lei in cont sau sa fi plasat cel putin un pariu in ultimele 24 ore, aici ai ocazia de a alege din aproape 200 optiuni de pariere pentru fiecare partida. Vorbim despre pariuri handicap, total puncte, pariuri speciale pentru jucatori, pariuri pe reprize, pe sferturi etc. .


Ai mai multe sanse de castig daca vei plasa pariuri live

Dat fiind faptul ca vorbim despre competitia de baschet cea mai puternica din lume, de multe ori nu este foarte usor sa ne dam seama de echipa care porneste favorita intr-un meci, statisticile putandu-ne usor pacali. Tocmai de aceea noi am recomanda sa plasezi pariuri live. Stim ca este o ora cam incomoda pentru multa lume, insa pariind live iti vor creste sansele de castig. Zeci de pariuri te asteapta la o partida live de NBA, pariurile fiind grupate in mai multe categorii, cum ar fi: Handicap, Total puncte, marja victoriei, pariuri pe repriza, piete pe sferturi, piete pe echipe sau alte pariuri speciale.


Pariurile pe sferturi sunt cele mai profitabile

Pana in momentul scrierii acestui articol (25 noiembrie), in acest sezon de NBA se disputasera aproape 300 jocuri. Dintre acestea, in 75 outsidera a avut cota la victorie cuprinsa intre 2.1 si 2.5. Tinem sa specificam asta fiindca acesta este tipul de partida pe care il cautam la cea mai sigura strategie pentru meciurile din NBA. Dintre cele 75 partide, in 69 outsidera a castigat cel putin un sfert, in 5 din cele 6 partide ramase inregistrandu-se un rezultat de egalitate intr-un sfert. De aici rezulta ca in 74 din cele 75 meciuri echipa favorita nu a invins in toate cele 4 sferturi.


Astfel, ne putem concentra exclusiv pe meciurile in care outsidera are cota la victorie cuprinsa intre 2.1 si 2.5, iar inaintea fiecarui sfert sa plasam un pariu conform caruia favorita nu va invinge in sfertul respectiv. Optiunea corespunzatoarea acestui tip de pariu este Sansa dubla – 1X sau X2, in functie de echipa care porneste cu sansa a doua, cota pentru acest pariu fiind in jur de 1.9-2.00 sau chiar mai mare. Prin urmare, vom aplica strategia Martingale pentru fiecare sfert (afla din acest articol detalii despre strategia Martingale).


Sa spunem ca ne vom aloca o banca de 150 lei pentru fiecare partida care indeplineste criteriul de mai sus. Sigur, asta teoretic, fiindca probabilitatea este foarte mare sa nu ii folosim pe toti. Astfel, inaintea partidei vom plasa un pariu de 10 lei pe faptul ca outsidera va castiga primul sfert sau se va inregistra un rezultat de egalitate. Daca pariul este necastigator vom dubla miza in sfertul 2, sfertul 3 si, daca este necesar si in ultimul sfert. Tinem sa spunem insa ca de multe ori outsidera se impune in unul din primele 3 sferturi.


Mai departe vom calcula castigul pe care il vom avea in cazul in care cota este 1.9 pentru fiecare sfert. Prin urmare, daca pariul este castigator inca din primul sfert, favorita nereusind sa se impuna, vom investi 10 lei si vom castiga 19 lei. Daca pariul este „verde” in al doilea sfert vom investi 30 lei si vom castiga  38 lei. In cazul unui pariu castigator in cel de-al treilea sfert vom investi 70 lei si vom castiga 76 lei, iar daca pariul va fi „verde” in ultimul sfert vom investi 150 lei, castigand 152 lei. Sigur, castigul nu este unul mare, insa sa tinem cont ca miza de start este de doar 10 lei. Avand in vedere ca in ceva mai mult de o luna s-au disputat 75 meciuri in care favorita avea o cota la victorie cuprinsa intre 2.1 si 2.5, am putea genera un castig destul de mare in acest interval.


Vreau o cota mai mare. Ce alternative am?

Daca te nemultumeste cota si doresti una mai mare, care sa sara de 2.00, o poti gasi gasi fara probleme, doar ca in acest caz un rezultat de egalitate la finalul unui sfert te va dezavantaja. Astfel, poti plasa in fiecare sfert pe optiunea 1 2, miza rambursandu-se daca acel sfert se va incheia la egalitate sau poti alege un pariu solist, pe faptul ca outsidera se va impune in respectivul sfert. Cotele sunt ceva mai mari, rezultand ca si noi vom avea un profit mai mare. Cat despre gradul de risc, acesta nu este cu mult mai ridicat decat daca am paria pe sansa dubla. In fond, sansa ca un sfert sa se incheie la egalitate intr-o partida de baschet este una destul de mica.


Rezumat

  • Partide de baschet din NBA sunt programate aproape in fiecare zi de-a lungul sezonului regulat
  • Strategia consta in alegerea meciurilor in care outsidera are o cota la victorie cuprinsa intre 2.1 si 2.5
  • Ne putem bucura de un castig generos daca vom plasa live pe sferturi in fiecare partida din NBA care indeplineste criteriul
  • Vom aplica strategia Martingale pentru fiecare sfert dintr-un meci, pana cand pariul va fi castigator
  • Vom paria ca echipa favorita nu se va impune in acel sfert


Vizioneaza toate meciurile din NBA pe laptop sau mobil >>>