Ce strategie sa incerci daca ai o banca mica la pariuri

Oricine doreste sa genereze profit la pariuri sportive nu atat pe termen scurt, cat pe termen mediu si lung. Iar daca asta ar fi posibil cu o investitie mica ar fi perfect.   Se spune ca orice este posibil la pariuri, de unde rezulta ca si tu poti obtine profit generos cu investitii mici. Pentru asta ar trebui insa sa iti aloci o buna parte din timp pentru a strange informatii care te vor ajuta sa plasezi ponturi. Sigur, vor fi si pronosticuri necastigatoare; este ridicol sa credem ca vom plasa numai pronosticuri castigatoare.  Daca vom efectua insa o analiza succinta pentru fiecare partida pe care dorim sa o pariem, este aproape imposibil sa nu generam profit pe termen lung daca nu exageram cu mizele plasate sau cu numarul de selectii pe bilet.

Cum procedam insa daca dispunem de o banca mica in contul online al casei de pariuri? Este o intrebare la care foarte multi cauta un raspuns. Cu siguranta acestia au incercat deja diverse metode de a-si mari considerabil banca plecand de la o miza initiala mica. De cele mai multe ori cand se pleaca de la o banca mica se pierd toti banii, mai devreme sau mai tarziu. De ce se intampla asta? Pentru ca nu avem atat de multa rabdare incat sa plasam pariuri cu mize suficient de mici si la cote suficient de „sigure” pentru a nu ne periclita banca. 

5d62272b7bdfb_1566713643.jpg

Pariurile live nu reprezinta o solutie daca vrei sa-ti recuperezi banii pierduti

Este foarte probabil ca, in cazul in care plasezi pariuri sportive de cativa ani sau cateva luni, sa te fi confruntat macar o data cu pierderea unei mari parti din banca totala. In acel moment primul gand este acela de a ne recupera miza pierduta sau macar o mare parte a acesteia. Multa lume aflata in aceasta situatie doreste sa plaseze pariuri live, deoarece in acest fel vor putea afla daca pontul lor este castigator la doar cateva minute de la plasarea lui. 

Dupa cum am spus mai sus, plasarea unui pariu presupune analizarea atenta a meciului pe care urmeaza sa mizezi, iar la pariurile live nu prea ai timp sa efectuezi o analiza atenta.  Asta mai ales daca mintea ta se gandeste la un singur lucru si anume cum sa iti recuperezi investitia pierduta anterior. Atentie, nu sugeram ca pariurile live nu sunt profitabile, insa nu le recomandam in situatia in care te decizi sa iti recuperezi suma pierduta. 

Experienta ne spune ca analizam mult mai bine o partida in desfasurare in conditiile in care nu suntem presati de nimeni si nimic. In schimb, cand lucrurile sunt tensionate din punct de vedere financiar, tindem sa analizam pe “repede inainte” si sa scapam din vedere anumite aspecte importante din analiza unei partide. Prin urmare, creste riscul ca pronosticul plasat de noi sa nu se adevereasca.

Cum sa ajungi de la 1 RON la cateva sute de lei in cateva saptamani

In cazul in care ai pierdut aproape intreaga banca sau, in orice caz, o mare parte din aceasta, nu este cazul sa disperi. Evident, in acele momente nu te simti deloc bine, insa se spune ca speranta moare ultima, zicala care se aplica si in cazul pariurilor sportive. 

Exista o strategie de pariuri avand o banca mica ce poate fi aplicata cu rezultate destul de bune. Strategia se numeste Easy Money si presupune investirea intregului castig avut la pasul anterior. Punctul final este atunci cand ti-ai indeplinit obiectivul sau cand consideri ca ai ajuns la o suma suficient de mare incat sa nu o mai risti pe un singur pariu.

Cota maxima ce o recomandam a fi jucata daca vei aplica aceasta strategie este 1.1. Daca ar fi formata din doua sau trei evenimente pe bilet ar fi si mai sigura. Recomandam sa te axezi pe pariurile pre-live si sa le eviti pe cele live cand apelezi la o astfel de strategie. Cota fiind una mica, multi ar fi tentati sa o trateze superficial si sa plaseze acea selectie fara sa analizeze bine meciul. Nimic mai gresit! Orice meci trebuie privit si analizat cu seriozitate, indiferent cat de mica ar fi cota pe care doresti sa o plasezi.   

Varianta imbunatatita de Easy Money reduce riscurile si mareste sansele de castig

Daca nu doresti sa risti intreaga ta banca, oricat de mica ar fi, pe un singur pariu, te-am sfatui sa o imparti in mod egal in cateva minibanci. Recomandat ar fi 3-5 minibanci. In acest fel, daca vei avea ghinionul sau proasta inspiratie de a alege un pariu care nu se va dovedi castigator, o poti lua de la capat cu urmatoarea minibanca. Sigur, vei avea mai multe pariuri de parcurs, insa de data asta am recomanda sa plasezi doua pariuri pe bilet, pentru a micsora riscul. Daca si a doua tentativa esueaza, treci la a treia, unde iti recomandam sa plasezi 3 pariuri pe bilet, care sa totalizeze aceeasi cota ca la precedentele doua mini-banci.

Casele de pariuri te ajuta sa te decizi daca esti in pana de idei

In cazul in care nu esti prea inspirat in legatura cu ponturile cu o cota pana in 1.1 pe care doresti sa le alegi, anumite case de pariuri iti pot oferi cateva sugestii. Probabil cel mai cunoscut si mai eficient astfel de ajutor ofera casa Betano, prin functia Bet Mentor. Aceasta ofera sugestii de cote pentru un anumit meci de fotbal, dar iti spune si dupa ce criteriu a ales acea cota. Practic, Bet Mentor analizeaza meciul in locul tau, oferindu-ti cele mai bune sugestii de pariu conform statisticii. 

Alte sugestii de cote pentru fotbal gasesti la Betfair, functia numindu-se „generator pariuri multiple”. Practic, tu trebuie sa alegi cota maxima la care doresti sa apara selectiile, iar Betfair se conformeaza, sugerandu-ti selectii cu acea cota maxima. 

Rezumat

  • Inaintea plasarii unei selectii, indiferent cat de mica ar fi cota, trebuie sa efectuam o analiza atenta a meciului din care provine selectia respectiva
  • Daca ai o banca mica spre foarte mica ar fi recomandat sa incerci strategia Easy Money (investirea intregului castig generat la pasul anterior)
  • Cota maxima pe care sa o pariezi cand folosesti strategia Easy Money este 1.1
  • Nu recomandam pariurile live in cazul in care doresti sa-ti recuperezi miza
  • Pentru a reduce riscurile imparte banca totala in mai multe minibanci
  • Cu fiecare incercare esuata mai adauga un meci pe bilet, insa nu umbla la cota totala

Inspira-te de la aceasta casa cand vrei sa plasezi pariuri