Castiga un freebet pariind pe mobil in etapa de Bundesliga

In acest sfarsit de saptamana se va desfasura etapa cu numarul 20 din Bundesliga. Daca Bayern Munchen este lider detasat, diferenta dintre pozitia a doua si a zecea este de doar 4 puncte. Ca si cum runda nu ar fi fost indeajuns de interesanta, casa de pariuri Sportingbet o face si mai tentanta de pariat, toti utilizatorii avand ocazia de a obtine un freebet in valoare de 20 lei.Ce trebuie sa fac?


Dupa cum spune si titlul, pariurile din Bundesliga pentru promotie nu trebuie plasate accesand internetul de pe calculator, ci de pe un dispozitiv mobil, fie ca este vorba despre aplicatia Sportingbet, care poate fi downloadata de pe site, fie ca vorbim despre pariuri din browserul telefonului mobil. Pentru a fi eligibil trebuie sa plasezi 4 pariuri simple, live si/sau pre-live, pe meciurile din Bundesliga din aceasta runda, pentru acelasi meci sau pentru meciuri diferite. Cota minima a unui pariu este 1.7, iar miza maxima 40 lei. 


Despre recompensa


Castiga un freebet pariind pe mobil in etapa de Bundesliga, acesta urmand a fi creditat imediat dupa incheierea celei de-a patra partide eligibile la promotie, fie ca pariurile sunt sau nu castigatoare. Nu vei primi freebetul doar  daca nu vei plasa pariurile cu bani reali, selectiile vor fi anulate sau daca ai retras castigul avut in acel moment prin functia Cash Out. Freebetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice pariu sportiv, la orice cota. In cazul unui castig folosind freebetul, valoarea acestuia nu se va credita in contul tau, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·         Descarca aplicatia Sportingbet sau logheaza-te in browser de pe telefonul mobil

·         Plaseaza minim 4 pariuri din aceasta etapa de Bundesliga

·         Cota minima a fiecarui pariu este 1.7, iar miza maxima 40 lei

·          Vei primi un freebet de 20 lei indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare

·         Freebetul trebuie folosit in maxim 7 zile de la creditare


Pariaza  etapa asta la Sportingbet si bucura-te de freebet