Castiga peste 3 000 euro la fiecare doua saptamani

Daca iti place sa joci poker online, cu siguranta te va atrage promotia casei online Unibet, care prezinta o promotie cu un fond de premiere de 64 000 euro. Partea si mai buna este ca la fiecare doua saptamani clasamentul se reseteaza, astfel daca in primele doua saptamani jocul tau nu a fost prea stralucit avand sansa de a incepe cu sanse egale cu toata lumea un alt turneu bisaptamanal.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet sunt eligibili la promotie, una care dureaza pana in 28 octombrie. In acest interval vor avea loc 4 turnee, fiecare durand doua saptamani. Primul turneu a inceput pe 3 septembrie si se va incheia pe 16 septembrie, al doilea turneu va incepe 17 septembrie, incheindu-se pe 30 septembrie, al treilea va incepe pe 1 octombrie si se va incheia pe 14 octombrie, iar ultimul se va desfasura intre 15 octombrie si 28 octombrie.


Clasamentul se va stabili in functie de numarul de puncte obtinut. Vei primi intre 1 si 2 puncte pentru fiecare flop atins la jocurile cash, in functie de tipul jocului si de big blind, putand obtine aceste puncte de cate ori doresti intr-o zi. In vederea promotiei se iau in considerare doar jocurile cash la limitele NL 200 si NL 400, respectiv PL 200 si PL 400.


De asemenea, vei primi pana la 150 puncte daca vei avea minim o zi pierzatoare (cu balanta negativa) in acea saptamana, obtinand un punct pentru fiecare euro pierdut. Totodata, vei primi pana la 450 puncte in cazul in care vei avea cel putin o saptamana pierzatoare intr-o luna, obtinand un punct pentru fiecare euro pierdut in acea saptamana. Vei primi bonusul de maxim doua ori pentru fiecare clasament, asta insemnand ca daca vei avea cel putin 3 zile/saptamani pierzatoare, se vor lua in considerare doar sumele pierdute in primele doua zile/saptamani in stabilrea clasamentului. A atinge un flop inseamna a vedea primele 3 carti de pe masa fara a renunta la cele din mana.


Despre recompense

Ai putea castiga peste 3 000 euro la fiecare doua saptamani, fiecare dintre cele 4 clasamente avand un fond de premiere de 16 000 euro, fiind premiati primii 30 utilizatori. Astfel, primul clasat va primi 3 300 euro, al doilea cu 100 euro mai putin, pentru ca al treilea sa primeasca 1 100 euro. Al patrulea clasat va primi 900 euro, premiul scazand cu 100 euro pentru fiecare pozitie, pana la a opta. Ocupantii locurilor 9-11 vor lua 400 euro, urmatorii 9 clasati vor primi 300 euro, in vreme ce ultimii 10 clasati se vor multumi cu 200 euro. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj, platindu-se in termen de 3 zile lucratoare de la finalizarea fiecarui turneu.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Participa la jocuri cash de poker, insa doar la NL 200, NL 400, PL 200 si PL 400
  • Acumuleaza cat mai multe puncte atingand flopurile, dar si daca ai o zi/saptamana pierzatoare (cu bilant negativ)
  • Sunt 8 saptamani de concurs impartite in 4 turnee, fiecare ce dureaza doua saptamani
  • In fiecare clasament se vor premia primii 30 clasati, premiile acordandu-se in bani cash


Participa la cat mai multe flopuri >>>