Castiga pariul daca jucatorul tau favorit are doua seturi avans

In cele trei zile de la startul US Open am avut parte de doua partide in care un jucator a pierdut meciul desi la un moment dat conducea cu 2-0 la seturi. Asta pe tabloul masculin de simplu, evident. Datorita promotiei casei de pariuri Betano ai fi castigat pariul in cazul in care ai fi pus pe jucatorul care conducea cu 2-0 la seturi. Asta deoarece pariul iti este dat castigator daca un jucator are un avans de doua seturi, ceea ce se va intampla mai departe neinfluentandu-l in niciun fel.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator care are un cont Betano poate participa la promotie. Nu trebuie sa optezi nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unui jucator (Castigator meci) in orice partida de pe tabloul de simplu masculin de la US Open. Nu exista nici miza, dar nici cota minima. Recompensa se va credita cash, fara conditii de rulaj, in maxim 30 minute de la castigarea setului secund. Castigul ti se va acorda chiar daca in acest interval de maxim 30 minute unul dintre jucatori va abandona. Castiga pariul daca jucatorul tau favorit are doua seturi avans ori de cate ori doresti pe parcursul turneului, neexistand vreo restrictie in acest sens.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri pre-live pe victoria unui jucator la US Open pe tabloul de simplu masculin
  • Daca jucatorul pe care ai pariat are un avans de doua seturi, atunci pariul este castigator, indiferent ce se va intampla mai departe
  • Poti beneficia de oferta de cate ori doresti


Scapa de griji dupa primele doua seturi >>>