Castiga o vacanta in Bali si premii instant

In Romania frigul si ninsoarea nu sunt la cotele la care ar trebui sa fie in aceasta perioada, cel putin pana acum, insa parca nu am spune nu unei excursii in “tarile calde”, pentru a evada putin din traiul cotidian. La fel s-a gandit si aceasta casa online, care ii va oferi ocazia unui norocos utilizator sa se destinda in Insula Bali (Indonezia), o destinatie cu peisaje superbe.Ce trebuie facut?


O excursie in Bali este destul de scumpa, insa cu ajutorul acestei case online nu vei plati nimic, pentru a avea sanse la castigarea excursiei trebuind sa completezi una sau mai multe misiuni, pe care le poti vedea saptamanal in pagina promotiei. Vor fi 3 misiuni pe saptamana, pana pe 1 februarie.  Prima dintre misiuni se desfasoara pana pe 8 ianuarie inclusiv, a doua pe 10 ianuarie, iar a treia de pe 9 pana pe 11 ianuarie. Important de stiut ca nu te poti inscrie la doua misiuni simultan.


Inscrierea pentru fiecare misiune se efectueaza accesand din contul tau sectiunea Casierie -> Bonus -> Oferte disponibile -> Inscriere, iar pentru a iti revendica premiul (dupa incheiere misiunii) acceseaza Casierie -> Bonus -> Inscrieri la bonusuri -> Revendicare.  O saptamana va incepe in fiecare vineri si se va incheia joia. 


In aceasta saptamana pentru a completa prima misiune trebuie sa efectuezi o depunere de 40 RON introducand codul BALI25. Imediat vei primi 25 rotiri gratuite la jocul slot Piggy Riches, dar si 10 bilete la extragerea pentru vacanta in Bali. 


Cea de-a doua misiune ne invita sa participam la promotia “Miercuri runde gratuite”, pe care o gasim pe platforma de cazino. Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia, sa depui si sa mizezi miercuri minim 40 RON la orice slot, recompensa fiind 10 rotiri gratuite la unul din sloturile Super Fast Hot Hot, Diamond Wild, Kobushi si Neon Reels. In afara rotirilor gratuite, vei primi si 5 bilete la tragerea la sorti pentru vacanta in Bali. 


In fine, a treia misiune iti ofera posibilitatea de a castiga 20 bilete la tragerea la sorti, dar si un premiu cash de pana la 20 RON. Pentru asta trebuie sa acumulezi 1 000 NetPuncte in intervalul 9-11 ianuarie la jocurile Cazino Live. Ca sa vizualizezi Netpunctele acumulate, este suficient sa treci mouse-ul peste sectiunea “Club”, sectiune aflata in dreapta platformei Cazino. Prin urmare, in aceasta saptamana poti  castiga maxim 35 bilete pentru tragerea la sorti. Pana pe 1 februarie sunt 4 saptamani, cel mai probabil avand sansa de a acumula peste 100 bilete la extragere. 


Despre recompense


Rundele gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la data emiterii, iar castigurile in urma acestora trebuie rulate de 40 ori in termen de doua zile de la data incheierii ultimei runde gratuite. Cat despre vacanta in Bali, ea valoreaza 12 000 RON. Daca norocosul castigator nu este de acord sa calatoreasca pana in Bali, o poate schimba cu 80% din valoarea ei, ceea ce inseamna 9 600 RON cash, bani creditati direct in cont.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la casa online inregistreaza-te aici

·        Castigatorul excursiei din Bali se va stabili in urma unei trageri la sorti

·        Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa  completezi misiuni

·        Pentru a te inscrie la o misiune acceseaza din contul tau Casierie -> Bonus -> Oferte disponibile -> Inscriere

·        Pentru a revendica premiul unei misiuni acceseaza Casierie -> Bonus -> Inscrieri la bonusuri -> Revendicare

·        Fiecare misiune completata iti ofera premii instant, dar si bilete la tragerea la sorti pentru excursia in Bali

·        Promotia dureaza pana pe 1 februarie, desfasurandu-se 3 misiuni pe saptamana

·        In locul excursiei castigatorul poate opta pentru 9 600 RON (80% din valoarea premiului) in bani cash


Castigatorul poti fi chiar tu