Castiga 90 RON freebet pariind pe un meci din Liga 1

In acest weekend a reinceput Liga 1, pana la finele sezonului regulat fiind inca 4 etape, dupa care vom afla componenta finala a play-offului si play-outului. Vor avea loc meciuri interesante precum Dinamo vs CSU Craiova, FCSB vs CFR Cluj, Dinamo vs FCSB sau Astra vs Dinamo. Daca te vei inregistra la casa de pariuri Fortuna si vei plasa un prim pariu pe unul din aceste meciuri sau pe oricare altul din Liga I pana la finele sezonului regulat  (weekendul 24-25 februarie) vei primi nu unul, ci 3 freebeturi in valoare totala de 90 lei.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar utilizatorii romani care se inregistreaza la casa online Fortuna de pe linkurile aflate mai jos. De asemenea, pariul plasat pe Liga I in vederea promotiei trebuie sa fie primul de la Fortuna, in caz contrar neputand castiga 90 RON freebet pariind pe un meci din Liga I. Pariul care te califica trebuie sa aiba cota minima 1.5 si miza minima 30 RON. 


Despre recompensa


Indiferent daca pariul este castigator sau nu, in cont vei primi 3 freebeturi, fiecare valorand 30 lei. Casuta prin care alegi sa utilizezi freebetul nu va fi vizibila in doua situatii: daca pariurile au o alta miza decat 30 lei sau in cazul in care te afli in proces de rulare al bonusului de bun-venit. Dupa ce termini de rulat bonusul de bun-venit vor fi vizibile si freebeturile. Tine cont insa ca acestea sunt valabile timp de 7 zile de la creditare. 


Fiecare freebet poate fi folosit pe o cota maxima de 8.00, putand plasa un pariu simplu sau un bilet multiplu. Daca vei profita la maxim de promotie si vei plasa toate cele 3 freebeturi pe o cota de 8.00, iar aceasta va fi castigatoare, in cont vei primi 630 lei. Asta deoarece valoarea freebetului nu se crediteaza inapoi in cont.


Rezumat


·        Inregistreaza-te la casa online Fortuna pana in weekendul 24-25 februarie

·        Plaseaza un prim pariu pe un singur meci de Liga I, cu o cota minima de 1.5 si o miza minima de 30 lei

·        Indiferent daca pariul va fi sau nu castigator, vei primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 30 lei

·        Chiar daca vei participa la promotie, vei fi in continuare eligibil la bonusul  de bun-venit

·        Freebeturile trebuie pariate in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota maxima de 8.00


Alege atent meciul pe care il vei plasa