Castiga 8000 RON cu o investitie de doar 20 RON

Cum ar fi daca ai incepe anul mai bogat cu 2 000 dolari? Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Sau poate te gandesti ca trebuie sa rulezi o suma mare de bani pentru a avea sansa sa intri in posesia premiului. Ei bine, la aceasta casa online poti castiga marele premiu ruland doar 20 lei, suma de care oricine dispune. Ce trebuie facut?


Promotia este valabila pana maine, 7 ianuarie, premiile acordandu-se in urma unei trageri la sorti. Pentru a dobandi bilete la tragerea la sorti trebuie sa participi la jocul slot (ca la aparate) Piggy Riches, ce poate fi accesat atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Asta doar daca ai efectuat cel putin o depunere la Netbet Cazino din momentul inregistrarii. Poti accesa jocul din pagina promotiei sau folosind butonul “Cautare” din platforma “Cazino”. Vei primi un bilet la tragerea la sorti pentru fiecare 20 lei rulati la acest joc. Intr-o zi poti acumula maxim 50 bilete. Spre exemplu, daca vei rula astazi 84 lei, iar maine 96 lei, vei primi 9 bilete la tragerea la sorti.


Evident, mizele trebuie sa fie pe bani reali, ci nu bani bonus. In plus,  jucand Piggy Riches vei obtine Netpuncte duble. Odata ce ai acumulat aceste Netpuncte, valabile doar la jocuri slot, le poti schimba pe bani bonus sau chiar pe bani reali. Pentru a vedea cate Netpuncte ai acumulat, acceseaza sectiunea “Club”, pe care o gasesti pe platforma Cazino, in dreapta balantei tale. 


Despre recompense


Premiile au o valoare totala de 40 000 lei, cei mai norocosi 500 jucatori urmand a intra in posesia lor. Toate premiile sunt cash, putandu-le retrage fara a le rula, cel mai norocos primind 8 000 lei. Celui de-al doilea ii va fi creditata in cont suma de 1 200 lei, cel de-al treilea va incasa 1 000 lei, pentru ca utilizatorii clasati intre locurile 4 si 500 sa primeasca 60 lei. Castigatorii vor fi anuntati si contactati in maxim doua saptamani de la incheierea promotiei.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la casa online inregistreaza-te aici

·         Efectueaza un depozit la cazino, in cazul in care nu ai facut-o de cand te-ai inregistrat

·         Pana pe 7 ianuarie, ora 23:59, participa la jocul slot Piggy Riches

·         Pentru fiecare 20 RON rulati vei obtine un bilet la tragerea la sorti cu premii cash totale in valoare de 40 000 RON

·         Vor fi premiati nu mai putin de 500 utilizatori, cel mai norocos alegandu-se cu 8 000 lei


Te consideri destul de norocos pentru a accepta provocarea?