Castiga 50 RON freebet zilnic la Australian Open

Timp de doua saptamani se va disputa Australian Open, primul Grand Slam al anului la tenis, multe case pariuri online licentiate propunand diverse promotii in vederea acestui turneu. Casa online Maxbet propune si ea o promotie, insa ceva mai diferita. Aici ai ocazia de a castiga zilnic un freebet de 50 lei, trebuind sa efectuezi un depozit, pe care ulterior sa il pariezi.


Profita la maxim de aceasta oportunitate >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Maxbet care are deja cont si o depunere efectuata. Daca nu ai cont, iti poti crea unul si sa efectuezi un prim depozit, dupa care esti eligibil la promotie. Pentru a obtine freebetul nu trebuie decat sa efectuezi un depozit de minim 50 lei utilizand codul „50BONUS”, dupa care sa pariezi suma depusa pe o cota minima de 1.5, in aceeasi zi. Pentru fiecare zi in care vei face asta, pana pe 27 ianuarie, vei primi un freebet in valoare de 50 lei. De specificat ca poti avea un singur bonus activ, daca vei accepta altul bonusul actual anulandu-se.


Despre recompensa

Asadar, un depozit si un singur pariu sunt de ajuns pentru a castiga 50 RON freebet zilnic la Australian Open. Freebetul este valabil timp de 3 zile din momentul acordarii, in acest interval trebuind finalizat. Este necesar ca freebetul sa fie mizat pe un pariu simplu cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim ce poate fi revendicat din fiecare freebet este de 500 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Daca esti client nou, intai trebuie sa efectuezi o prima depunere
  • Pana pe 27 ianuarie depune minim 50 lei folosind codul „50BONUS”
  • Pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul trebuie folosit si finalizat in termen de 3 zile de la creditare
  • Pariaza freebetul pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5


Profita la maxim de aceasta oportunitate >>>