Castiga 3 freebeturi de 50 RON cu Turneul Campionilor

Ultimul turneu ATP al anului se desfasoara in aceste zile la Londra. Este vorba despre traditionalul turneu al campionilor, acolo unde participa cei mai buni 8 jucatori, respectiv perechi de dublu din anul 2018. In vederea acestui ultim turneu casa de pariuri Netbet iti lanseaza o provocare, in urma careia ai putea castiga 3 freebeturi, fiecare de 50 lei.


Nu mai sta si profita acum de promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie poti participa chiar daca esti utilizator nou sau vechi Netbet. Dupa inscrierea de pe pagina promotiei plaseaza 10 pariuri live sau pre-live, dar singure pe bilet, pe meciuri distincte din Turneul Campionilor. Promotia vizeaza turneul de simplu, miza minima a fiecarui bilet fiind 50 lei, iar cota minima 2.00.


Despre recompense

Vei castiga 3 freebeturi de 50 RON cu Turneul Campionilor indiferent de rezultatul celor 10 pariuri. Freebeturile vor fi creditate in maxim 48 ore de la incheierea turneului. Acestea vor putea fi folosite la finala Cupei Davis, care va avea loc intre 23 si 25 noiembrie. Cota minima la care trebuie pariate freebeturile este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te la promotia „50 RON freebet – Turneul Campionilor”
  • Plaseaza 10 pariuri live sau pre-live pe meciuri distincte de la Turneul Campionilor, pe tabloul de simplu
  • Cota minima este 2.00, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultate vei primi 3 freebeturi, fiecare a cate 50 lei
  • Freebeturile pot fi folosite pe finala Cupei Davis de saptamana viitoare la o cota minima de 2.00, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Nu mai sta si profita acum de promotie >>>