Castiga 200 RON fullbet cu pariurile pe Roland Garros

Cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului a inceput in aceste zile. Daca esti pasionat de pariurile pe acest turneu, sa spunem ca in prima saptamana ai de unde alege, deoarece se vor disputa peste 100 meciuri. Fiecare meci are multe optiuni de pariere la casa de pariuri Betano, pe langa faptul ca poate fi vizionat in transmisiune directa pe platforma, fiind imposibil sa nu gasesti minim 6 pariuri pe care sa le consideri bune. Spunem 6 pariuri deoarece la asta se refera promotia celor de la Betano, in urma careia putem obtine un fullbet de 200 lei.Ce trebuie sa fac?

Toata lumea este eligibila la promotia in urma careia poti castiga 200 RON fullbet cu pariurile pe Roland Garros, pentru a participa la aceasta trebuind sa iti accesezi contul, apoi sa selectezi categoria “Promotii” din fereastra care se va deschide, sub-categoria “Misiuni”, dupa care sa selectezi butonul albastru numit “Incepe misiunea”. Pana pe 1 iunie, ora 19:00, poti intra in misiune. Plaseaza apoi 6 pariuri live pe meciuri diferite din prima saptamana din tabloul de simplu masculin si/sau feminin de la Roland Garros. Data limita pana la care poti plasa pariurile este 2 iunie, fiecare trebuind sa aiba cota minima 1.8, iar miza minima 5 lei.


Despre recompensa

Daca pariurile tale sunt finalizate si nu primesc cota 1.00 sau nu ai folosit optiunea Cash Out, chiar daca sunt castigatoare sau necastigatoare ti se va credita un fullbet in valoare de 30% din suma tuturor mizelor, pana la 200 lei. Pana pe 4 iunie, ora 23:59, poate fi folosit fullbetul pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator in cont ti se va credita atat valoarea fullbetului, cat si profitul.


Rezumat

  •          Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  •          Acceseaza “Contul meu”, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni”, apoi butonul “Incepe misiunea”
  •          Pana pe 2 iunie plaseaza 6 pariuri live cu o cota minima de 1.8 si o miza minima de 5 lei pe orice meci din tabloul de simplu de la Roland Garros
  •          Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor plasate (ale celor 6 pariuri), pana la 200 lei
  •          Fullbetul trebuie pariat pana pe 4 iunie la o cota minima de 1.5


Zeci de optiuni de pariere pentru fiecare meci >>>