Castiga 20 RON fullbet si rotiri gratuite cu finalele Australian Open

Sambata se va disputa finala feminina de la Australian Open dintre Petra Kvitova si Naomi Osaka, iar duminica va avea loc finala masculina dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, ambele partide incepand la 10:30. In vederea celor doua finale, la casa online Betano gasesti peste 100 pariuri pentru fiecare meci, putand, de asemenea, sa vizionezi transmisiunea live. In afara acestor avantaje, Betano propune o promotie in urma careia poti castiga un fullbet in valoare de 20 lei, insa si 10 rotiri gratuite la un slot.


Daca tot pariezi pe finalele Australian Open, de ce sa nu beneficiezi de aceasta promotie? >>>
Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la aceasta misiune, prima oara trebuie sa-ti accesezi contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si sa selectezi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Finalele AO 2019”. In misiune se poate intra pana pe 27 ianuarie, ora 11:30. Plaseaza apoi un pariu live si singur pe bilet pe una dintre cele doua finale de pe tabloul de simplu. Miza minima este 40 lei, neexistand cota minima.


Despre recompense

Vei castiga 20 RON fullbet si rotiri gratuite cu finalele Australian Open doar daca pariul va fi necastigator. Rotirile gratuite sunt valabile la jocul slot Pyramid: Quest for Immortality. Fullbetul poate fi folosit pana pe 30 ianuarie, ora 23:59, la o cota minima de 1.5. Rotirile gratuite vor fi creditate in maxim 24 ore de la incheierea finalei masculine a Australian Open, fiind disponibile timp de 3 zile. Castigurile provenite din acestea sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si selecteaza butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Finalele AO 2019”
  • Plaseaza un pariu live pe finala feminina sau cea masculina de pe tabloul de simplu de la Australian Open
  • Miza minima este 40 lei, neexistand cota minima
  • Daca pariul plasat este necastigator vei primi un fullbet de 20 lei si 10 rotiri gratuite la slotul „Pyramid: Quest for Immortality”
  • Castigurile din rotirile gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj
  • Fullbetul trebuie pariat o singura data pe o cota minima de 1.5


Daca tot pariezi pe finalele Australian Open, de ce sa nu beneficiezi de aceasta promotie? >>>