Castiga 15000 RON cu doar 20 rotiri la jocurile slot

Cine nu doreste sa obtina o suma mare de bani cu o investitie mica, petrecand cat mai putin timp pentru a reusi asta? Daca si tu esti in cautarea unei asemenea ocazii, promotia casei online Unibet referitoare la jocurile slot ti se potriveste perfect. Aici premiile totale valoreaza 100 000 RON, primul clasat obtinand 15 000 RON. Ce trebuie facut?


Pentru inceput, Unibet ti-a pregatit o surpriza, acordandu-ti 10 rotiri gratuite la jocul Twin Spin Deluxe. Pentru sansa de a castiga 15000 RON cu doar 20 rotiri la jocurile slot primul pas il reprezinta inscrierea la promotia numita “Jucati in Best of pentru a castiga 15 000 RON”, inscriere care se face  din pagina acesteia. La ea participa jocurile Twin Spin Deluxe si Jungle Spirit – Call of the Wild. Competitia a inceput pe 8 ianuarie si va dura pana pe 21 ianuarie, insa chiar daca te vei inscrie la promotie in ultima zi vei avea sanse la un castig, poate chiar la premiul cel mare. Asta deoarece clasamentul va lua in calcul cele mai mari castiguri egalizate in 20 runde consecutive la unul din jocurile mentionate mai sus.


Clasamentul se va updata periodic, fiind vizibil in dreptul celor doua jocuri eligibile, pe care le poti accesa direct din pagina promotiei, fara a fi necesar sa le cauti. Doar rotirile la care se pariaza cel putin 0.5 RON sunt eligibile pentru promotie. Pariurile trebuie efectuate cu bani reali, cele cu banii bonus acumulati de la rotirile gratuite nefiind eligibile. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai bani reali in cont pentru a participa la promotie. Fiindca tot am adus vorba despre eventualele castiguri de pe urma rotirilor gratuite, sa spunem ca acestea trebuie rulate de 25 ori doar la Twin Spin Deluxe si/sau Jungle Spirit – Call of the Wild.  


Despre recompense


Dupa cum am spus la inceputul articolului, valoarea totala a premiilor este de 100 000 lei, primul clasat putand castiga 15000 RON cu doar 20 rotiri la jocurile slot. Se vor premia primele 200 locuri, toate premiile fiind cash, fara conditii de rulaj.  Cel de-al doilea clasat va primi 10 000 lei, al treilea 7 500 lei, in vreme ce ocupantii locurilor 4 si 5 se vor alege cu 5 000 lei. Urmatorii doi vor primi 2 500 lei, celor  pozitionati pe 8-10 li se vor credita 1 250 lei, cei de pe locurile 11-25 vor incasa 750 lei, urmatorii 25 vor primi 500 lei, cei clasati pe pozitiile 51-100 vor incasa 250 lei, pentru ca ocupantii ultimelor 100 pozitii sa se multumeasca doar cu 125 lei.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Vei primi 10 rotiri gratuite imediat ce vei deschide slotul Twin Spin Deluxe 

·         Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori la cele doua sloturi

·         Opteaza la promotia “Jucati in Best of pentru a  castiga 15 000 RON” de pe pagina acesteia

·         Participa la jocurile slot Twin Spin Deluxe sau Jungle Spirit – Call of the Wild

·         In clasament vor conta cele mai mari castiguri egalizate in 20 runde consecutive la aceste doua jocuri

·         Se vor premia primii 200 clasati, premiile acordandu-se cash, fara conditii de rulaj


Cinci minute petrecute la aceste jocuri te pot face mai bogat cu 15 000 RON