Cand se va relua NBA?

Sezonul regulat de NBA (National Basketball Association) a fost intrerupt in luna Martie, la fel ca majoritatea competitiile sportive importante. Echipele din conferintele de Est si Vest nu au apucat sa dispute rundele 15-19. Abia la jumatatea lunii Iunie, oficialii federatiei au decis sa vorbeasca despre reluarea sezonului.

Data la care se va relua sezonul

Oficialii NBA au decis ca data la care NBA va reveni este 31 Iulie. Toate meciurile vor avea loc pe Disney World Park din Orlando, evident fara prezenta fanilor. Incepand cu data de 23 Iunie, toti jucatorii si membrii staff-ului ai fiecarei echipe sunt testati periodic. Castigatoarea NBA a sezonului 2019/2020 va fi stabilita pana in data de 12 Octombrie.

Formatul finalului de sezon

22 de echipe vor lua parte la aceasta ultima parte a sezonului de NBA. Este vorba de 13 formatii din Conferinta de Vest si 9 din Conferinta de Est. In plus, pe langa cele 16 echipe ce se aflau in play-off la data opririi sezonului, vor participa si New Orleans Pelicans, Phoenix Suns, Sacramento Kings, Portland Trail Blazers, Washington Wizardz si San Antonio Spurs.

Fiecare echipa va juca 8 meciuri pentru a determina echipele calificate in play-off-uri. Conform regulilor NBA, 8 echipe din conferintele de Est si Vest vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Totusi, de aceasta data echipa de pe locul 9 din fiecare conferinta va avea o sansa suplimentara de a ajunge in play-off. 

Restul detaliilor referitoare la reluarea sezonului sunt inca necunoscute. Se pare ca la votul pentru restartul NBA, nu mai putin de 100 de jucatori au votat contra si nu au fost de acord ca aceasta stagiune sa se mai joace.

Pariaza pe castigatoarele conferintelor si pe campioana NBA

Betano ne ofera cateva cote foarte interesante cu privire la castigatoarele conferintelor de Est si Vest. Milwaukee Bucks, Boston Celtics si Toronto Raptors sunt printre favoritele caselor de pariuri.

Cei de la Toronto par sa aiba si ei sansa lor. Echipa se afla pe locul 2 in luna Martie si avea o serie de 4 victorii consecutive.

Boston reprezinta a treia echipa din Conferinta de Est ca numar de victorii. In general, echipele din Boston sunt vazute cu sanse aproximativ egale ca Toronto Raptors.

Ne mutam in conferinta de Vest, acolo unde Los Angeles Lakers este mare favorita la Unibet

Rivalii locali de la LA Clippers s-au situat inainte de pandemie pe locul secund, asadar pastreaza sanse la primul loc.

Cat despre castigatoarea acestui sezon de NBA, s-au conturat deja doua mari favorite. Vorbim aici de Los Angeles Lakers & Milwaukee Bucks.