Campionate din Europa in care se marcheaza mult

In teorie, campionatele in care se marcheaza mai multe goluri decat media sunt mai spectaculoase. Ori asta, ori diferenta de valoare dintre echipele care se intalnesc este mult prea mare, astfel echipa favorita impunandu-se fara probleme. Daca intr-un articol precedent am aflat care sunt campionatele in care se marcheaza cel mai des minim 3 reusite, acum am dorit sa aflam care sunt acele ligi din Europa in care se marcheaza mult atat in acest start de sezon (in majoritatea campionatelor), cat si in precedentele 3 editii. Sigur, avand in vedere ca nu toate campionatele au acelasi numar de echipe, nu am calculat numarul total de goluri, ci media reusitelor marcate in fiecare meci.1.       Campionate din Europa in care se marcheaza mult in sezonul 2018-2019

Nu mai putin de 86 campionate au fost analizate in acest sezon privind media golurilor, aici intrand prima liga a tuturor tarilor din Europa, dar si a doua, chiar si a treia liga din tari puternice la nivel fotbalistic. Cea mai prolifica liga din acest punct de vedere este prima liga a Estoniei, dupa 28 etape, cat trecusera in momentul efectuarii analizei, media aici fiind de 3.79 goluri pe meci. O urmeaza a doua divizie a Sloveniei, cu o medie de 3.55 goluri dupa 7 runde, ultima pozitie a podiumului fiind ocupata de prima liga olandeza (Eredivisie), care are o medie de 3.51 goluri marcate pe meci in 5 etape. Daca ar fi sa imprumutam un termen din invatamant, mentiunile sunt luate de prima liga din Elvetia, cu o medie de 3.37 goluri dupa 7 etape si a treia liga olandeza (Tweede Divisie), aceasta avand o medie de 3.14 goluri dupa 4 runde.


In acest clasament Liga 1 din Romania se afla pe locul 57, cu o medie de 2.55 goluri pe meci. In ceea ce priveste campionatele de top, cea mai inalta pozitie o ocupa Premier League (Anglia), cu o medie de exact 3 goluri dupa 5 etape. Bundesliga (Germania) are o medie de 2.93 goluri dupa 4 runde, urmata fiind de Ligue 1 (Franta), cu o medie de 2.86 goluri dupa 6 runde, Serie A (Italia), aici media fiind de 2.62 goluri dupa 5 etape si de La Liga (Spania), cu o medie de 2.44 reusite dupa 5 etape.


2.       Campionate din Europa cu o medie mare de goluri in ultimele 3 sezoane


  • National Division (Luxemburg)

Cel mai slab sezon din ultimele 4 al primei ligi din Luxemburg daca ne referim la media ridicata a golurilor, este acesta, in care se afla pe locul 9, cu o medie de exact 3 goluri pe meci. Editia trecuta prima liga luxemburgheza s-a clasat pe ultima pozitie a podiumului, cu o medie de 3.48 goluri pe meci. Nici in precedentele doua sezoane National Division nu a parasit podiumul, clasandu-se de fiecare data pe locul secund, in 2016-2017 avand o medie de 3.32 goluri pe meci, iar in 2015-2016 de 3.34.


  • 1.Division (Andorra)

In acest sezon prima liga a Andorrei inca nu debutase in momentul efectuarii statisticii, insa in precedentele 3 editii s-a inregistrat o medie mare a golurilor. Concret, in sezonul 2017-2018 am avut o medie de 3.7 goluri pe meci, 1.Division aflandu-se pe primul loc din acest punct de vedere. In 2016-2017 1.Division s-a clasat pe pozitia a patra, cu o medie de 3.26 goluri, in vreme ce in 2015-2016 a incheiat pe ultima pozitie a podiumului, cu o medie de 3.29 goluri pe meci. De precizat ca in prima liga a Andorrei se gasesc doar 8 echipe.


  • Meistriliiga (Estonia)

Faptul ca prima liga a Estoniei se afla pe primul loc in acest sezon in ceea ce priveste media ridicata de goluri nu reprezinta o coincidenta. In 2017-2018, aceasta a ocupat locul al doilea, cu o medie de 3.66 goluri, in vreme ce in sezonul 2016-2017 s-a clasat a opta, cu o medie de 3.21 goluri. Sezonul acesta mai avem mai putin de 10 etape, insa nu este tarziu sa profitati plasand pariuri pe numarul mare de goluri.


  • Tweede Divisie (Olanda)

Un alt campionat in care se marcheaza mult este Tweede Divisie, a treia liga din Olanda. Daca in actualul sezon se afla pe pozitia a cincea, editia trecuta a incheiat a patra, cu o medie de 3.48 goluri, in vreme ce in 2016-2017 a incheiat pe prima pozitie, cu o medie de 3.41 goluri pe meci. Opinam ca si in aceasta editie se va pastra media ridicata de goluri in cea de-a treia liga din Olanda, astfel ca, in cazul in care doriti sa plasati vreun pariu pe numarul de goluri, aceasta este o liga ideala unde sa o faceti.


Sigur, nu putem spune ca aceste campionate prezinta un prea mare interes pentru publicul larg, avand in vedere ca vorbim de tari din lumea a doua spre a treia a fotbalului sau de liga a treia a unei tari, drept pentru care nu le vom gasi la toate casele online. In Romania avem peste 20 case de pariuri licentiate, recomandandu-va sa consultati recenzia fiecareia, inclusiv cea care priveste oferta, inainte de a va inregistra la una dintre ele.


Rezumat

  • In acest sezon, in prima liga a Estoniei (Meistriliiga) intalnim cea mai mare medie a golurilor marcate
  • Prima liga din Estonia este urmata de liga a doua a Sloveniei (2 Division), prima liga a Olandei (Eredivisie), prima liga a Elvetiei (Super League) si a treia liga a Olandei (Tweede Divisie)
  • Bazandu-ne pe precedentele 3 sezoane, campionatele din Europa bune de pariat in ceea ce priveste media cea mai mare de goluri sunt prima liga a Luxemburgului, prima liga a Andorrei, prima liga a Estoniei si a treia liga a Olandei


Iti recomandam sa pariezi pe goluri la aceasta casa de pariuri