Campionate din Europa in care se marcheaza des peste 2.5 goluri

In conditiile in care, in general, cota pentru marcarea a cel putin 3 goluri intr-un meci de fotbal este peste 2.00, acest tip de pariu poate deveni unul foarte profitabil in timp. Drept urmare, in cele de mai jos va vom prezenta campionatele in care s-a inregistrat cel mai mare procentaj al meciurilor cu minim 3 goluri din totalul meciurilor acelui campionat.1.       Sezonul 2015-2016

De obicei, campionatele mai slabe produc multe reusite, deoarece acolo este o discrepanta mare intre valoarea echipelor. Asa s-a intamplat si in sezonul 2015-2016, cand in prima liga a Gibraltarului in 65% din totalul meciurilor s-au inregistrat cel putin 3 goluri. Prima liga a Gibraltarului a fost urmata de cea din San Marino, unde in 64% din totalul meciurilor au fost marcate peste 2.5 goluri, cea a Luxemburgului, cu 63%, cea din Malta (61%) si din Elvetia (59%). Daca sunteti curiosi sa aflati cum s-a prezentat Liga I din Romania la acest capitol, aflati ca in 43% din totalul meciurilor au fost inscrise peste 2.5 goluri. Atentie, aici ne referim doar la sezonul regulat.


2.       Sezonul 2016-2017

Liga I a mai castigat doua procente fata de sezonul 2015-2016 la capitolul “Over 2.5 goluri”, in 2016-2017 procentajul fiind de 45%. Pe primul loc in acest clasament s-a pozitionat liga a doua din Slovenia, cu un procentaj de 68% al meciurilor cu minim 3 goluri. A urmat-o a treia liga olandeza, procentajul aici fiind de 66%, cele doua fiind urmate de prima liga din Luxemburg (65%), Elvetia (64%) si Estonia (63%). In 34 campionate din Europa procentajul meciurilor in care s-au marcat peste 2.5 goluri a depasit 50%. In studiu am inclus prima divizie a tuturor campionatelor de pe continentul nostru, dar si esaloane inferioare ale campionatelor mai importante.


3.       Sezonul 2017-2018

Aici numarul campionatelor in care s-a inregistrat un procentaj de peste 50% al partidelor cu minim 3 goluri a fost de 49. Printre acestea nu e inclusa si Liga I din Romania, al carui procentaj a atins 43%. Lider al clasamentului a fost prima liga a Luxemburgului, 68% din totalul meciurilor avand cel putin 3 reusite, aceasta fiind urmata la un procent distanta de a doua liga a Irlandei de Nord. Cu 66% s-a clasat pe pozitia a treia a doua liga olandeza, pe pozitia a patra fiind la egalitate a treia liga din Olanda, prima liga din Estonia si prima liga din Insulele Feroe, aici procentajul meciurilor cu minim 3 goluri fiind de 65%.


4.       Sezonul 2018-2019

In sezonul ce tocmai a debutat procentajele pot fi inselatoare si asta din cauza faptului ca s-au disputat putine partide. Chiar si asa, merita sa aruncam un ochi pe campionatele care in acest moment se gasesc in fruntea clasamentului privind procentajul de peste 2.5 goluri. Acestea sunt: prima liga a Gibraltarului, cu un procentaj de 67%, a doua liga a Sloveniei (65%), Premier League din Anglia (64%), prima liga a Elvetiei (63%) si prima liga a Irlandei de Nord (62). Liga I a Romaniei nu a reusit nici in acest start de sezon sa aiba mai multe meciuri cu minim 3 goluri decat cele cu maxim doua reusite, procentajul fiind de 48%.


De punctat ca in momentul efectuarii acestei analize se scursesera 3 etape din prima liga a Gibraltarului, 7 runde din liga a doua a Sloveniei, 5 etape din prima liga a Angliei, 6 runde din prima liga a Elvetiei si 7 etape din prima liga a Irlandei de Nord. Daca doriti sa puneti in practica strategia conform careia vor fi marcate peste 2.5 goluri in campionatele mentionate mai sus sau in altele, oricare casa de pariuri dispune de aceasta optiune. Foarte putine insa ofera o paleta mare a campionatelor din Europa, una care sa cuprinda si esaloanele inferioare ale majoritatii campionatelor. Una dintre ele este aceasta casa online, unde organizarea ocupa un loc foarte important, astfel putand gasi cu usurinta campionatele care va intereseaza. Pe site exista si o functie de search, unde puteti tasta primele litere ale campionatului sau ale echipei care va intereseaza, imediat aparandu-va o lista de sugestii.


Rezumat

  • Sezon 2015-2016: Campionate din Europa in care am intalnit frecvent peste 2.5 goluri: Premier Division (Gibraltar); Campionato (San Marino); National Division (Luxemburg); Premier League (Malta); Super League (Elvetia)
  • Sezon 2016-2017: Campionate din Europa in care am intalnit frecvent peste 2.5 goluri: 2.Division (Slovenia); Tweede Divisie (Olanda); National Division (Luxemburg); Super League (Elvetia); Meistriliiga (Estonia)
  • Sezon 2017-2018: Campionate din Europa in care am intalnit frecvent peste 2.5 goluri: National Division (Luxemburg); Championship (Irlanda de Nord); Eerste Divisie (Olanda); Tweede Divisie (Olanda); Meistriliiga (Estonia); Premier League (Insulele Feroe)
  • Sezon 2018-2019: Campionate din Europa in care se marcheaza des peste 2.5 goluri: Premier Division (Gibraltar); 2.Division (Slovenia); Premier League (Anglia); Super League (Elvetia); Premiership (Irlanda de Nord)