Campionate din Europa in care se intampla frecvent surprize

Multi dintre cei care prefera sa parieze bilete de 4 sau mai multe meciuri se plang ca au avut parte de ghinion, deoarece echipa pe care o vedeau favorita clara inaintea partidei a traversat o zi mai proasta. Pentru a reduce riscurile ca asta sa se intample, te invitam sa studiezi statistica pe care o vom gasi mai jos, aceasta referindu-se la ligile in care am avut parte de cele mai multe, dar si de cel mai putine surprize in precedentele 3 editii. Pentru acest sezon nu am alcatuit statistica referitoare la acest lucru, intrucat in majoritatea campionatelor s-au disputat prea putine etape pentru a ne forma o opinie.



1.       Sezonul 2015-2016

Din cele 62 campionate analizate in sezonul 2015-2016, au manifestat o frecventa ridicata a surprizelor 17 dintre ele. Asta inseamna ca aici surprizele se petrec destul de des si cand spunem “surprize” ne referim la o victorie a echipei cotata destul de clar cu a doua sansa. Cele mai importante campionate in care am avut o frecventa ridicata a surprizelor au fost: Ligue 2 (Franta), League One (Anglia), 2. Bundesliga (Germania), Serie B (Italia), La Liga 2 (Spania) si Extraklasa (Polonia).


In 26 campionate frecventa surprizelor este medie, ceea ce inseamna ca nu se intampla nimic deosebit. O frecventa scazuta a surprizelor o gasim in 15 campionate, iar una foarte scazuta in 4 campionate: prima liga a Andorrei, a Gibraltarului, a Macedoniei si a Maltei. Aici echipele favorite castiga aproape de fiecare data. Cat despre Romania, aceasta a avut o frecventa medie a surprizelor in urma cu 3 editii.


2.       Sezonul 2016-2017

Aici Liga I din Romania a cunoscut o frecventa ridicata a surprizelor, asta insemnand ca echipe ce porneau cu sansa a doua ajungeau sa castige. In afara de Liga I a Romaniei, alte 19 ligi au avut o frecventa ridicata a surprizelor. Dintre aceste campionate din Europa in care se intampla frecvent surprize, cele mai importante sunt: La Liga 2 (Spania), NB I (Ungaria), Extraklasa (Polonia), Serie B (Italia), Ligue 2 (Franta) si League Two (Anglia).


O frecventa medie a fost in 35 campionate, una scazuta in 19 campionate, iar una foarte scazuta in 8 campionate: prima liga din San Marino, Moldova, Insulele Feroe, Gibraltar, Estonia, Croatia, Cipru si Andorra.


3.       Sezonul 2017-2018

In 18 din cele 86 campionate analizate am gasit o frecventa ridicata a surprizelor. Cele mai importante dintre ele sunt Championship (Anglia), League One (Anglia), 2.Bundesliga (Germania), Serie B (Italia), First Division (Belgia), NB I (Ungaria) si Eliteserien (Norvegia).


O frecventa medie a surprizelor s-a inregistrat in 43 de campionate, printre care si Liga I din Romania, in 18 campionate frecventa lor fiind scazuta, iar in 7 dintre ele foarte scazuta. La campionatele cu frecventa foarte redusa a surprizelor enumeram prima liga a Irlandei de Nord, Andorrei, Bosniei, Ciprului, Estoniei, Gibraltarului si a celor din San Marino. Astfel spus, daca ati fi mizat pe aceste 8 ligi sezonul trecut riscurile de a intampina o surpriza ar fi fost foarte mici.


Daca nu doriti sa va aruncati “cu capul inainte”, lucru recomandat, de altfel, va sfatuim sa plasati in mod virtual pariuri pe campionatele in care credeti ca nu se vor intampla multe surprize in acest sezon sau, dimpotriva, in cele in care credeti ca va fi o frecventa ridicata a surprizelor. Alternativ, puteti plasa pariuri cu bani bonus, bani pe care ii veti primi imediat dupa inregistrare si efectuarea unei prime depuneri la o casa de pariuri. Prin urmare, va invitam sa consultati toate bonusurile de inregistrare de la casele de pariuri, bonusuri in valoare totala de aproape 8 000 lei.


Rezumat

  • Sezon 2015-2016: Campionate cu frecventa scazuta a surprizelor: prima liga din Andorra, Gibraltar, Macedonia si Malta
  • Sezon 2016-2017: Campionate cu frecventa scazuta a surprizelor: prima liga din San Marino, Moldova, Gibraltar, Estonia, Insulele Feroe, Croatia, Cipru, Andorra
  • Sezon 2017-2018: Campionate cu frecventa scazuta a surprizelor: prima liga din Irlanda de Nord, Andorra, Bosnia, Cipru, Estonia, Gibraltar si San Marino