Bonusurile Mozzart Bet Cazino din luna august 2023

Mozzart Bet este unul dintre operatorii de real succes care activează pe piața de jocuri de noroc din România. Și-a început aventura când existau doar săli de jocuri și pariuri sportive, iar datorită experienței s-a adaptat repede cerințelor jucătorilor și acum oferă o mulțime de jocuri și bonusuri atractive.

Compania Mozzart și-a început activitatea în anul 2001, iar în 2006 a reușit să intre și pe piața din România, îndeosebi în zona de sud. Timpul a trecut, dar operatorul oferă acum o platformă online cu sute de jocuri care aparțin celor mai populari furnizori. Activitatea este legală, deține licența numărul L1203414W001173 emisă de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc și care este valabilă până în 31.01.2030.

Nu doar oferta de jocuri este într-o permanentă îmbunătățire, ci același principiu se aplică și dacă vorbim despre bonusuri. Șase noi bonusuri stau să bată la ușă la început de lună august. Sunt oferte interesante din toate punctele de vedere, deși bonusul de bun venit de până la 2023 de lei si pana la 200 de rotiri gratuite pentru prima depunere rămâne cel mai atractiv.

Iată lista de bonusuri disponibile Mozzart Casino

25% bonus la încărcare în fiecare zi de vineri + 30 rotiri gratuite la Chili

În luna august toate cele patru zile de vineri sunt norocoase! 4, 11, 18 și 25 ale acestei luni vor aduce bonus la alimentare de 25% până la 300 lei+ 30 de rotiri gratuite la slotul Chili al furnizorului Pragmatic Play dacă folosești codul Bonus AUG25. Pentru ca depunerea să fie eligibilă este nevoie să fie îndeplinite câteva condiții, după cum urmează:

 • Depunerea minimă să fie 32 de lei
 • Pentru fiecare bonus încasat trebuie folosit codul Bonus AUG25.
 • Bonusul poate fi revendicat doar în zilele de vineri și o singură dată per jucător.
 • Valoarea maximă ce poate fi retrasă ca urmare a bonusului este de patru ori X valoarea bonusului primit (cel mult 1.200 lei).
 • Pentru a putea retrage câștigurile trebuie ca bonusul + suma depusă să fie rulate de 40 de ori.

  50% bonus de reîncărcare + 60 rotiri gratuite la slotul Queen of Gods

  În zilele de luni din luna august oricine depune minim 36 de lei și folosește codul bonus AUG36 va primi bonus de reîncărcare de 50% până la 300 lei și 60 de rotiri gratuite la slotul Queen of Gods al furnizorului Pragmatic Play. Astfel, zilele de 7, 14, 21 și 28 august pot deveni zilele norocoase. Promoția se supune unor termeni și condiții după cum urmează:

  • Bonusul poate fi revendicat doar în zilele de luni.
  • Orice depunere de minim 36 de lei însoțită de codul bonus AUG36 va fi eligibilă.
  • Pentru a putea retrage din sumă, bonusul + depunere trebuie rulate de 30 de ori.

  Miercuri este zi de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken

  Fiecare zi de miercuri din luna august este una specială. Primești 33 de rotiri gratuite la slotul Release de Kraken al furnizorului Pragmatic Play dacă depui 33 lei și folosești codul bonus AUG33. Oferta este destinată tuturor utilizatorilor platformei Mozzart Bet, dar se supune unor condiții:

  Codul Bonus se poate folosi o singură dată pentru fiecare jucător

  Câștigurile obținute ca urmare a rotirilor gratuite trebuie rulate de cel puțin 35 de ori înainte ca jucătorul să solicite o retragere.

  Suma maximă ce poate fi retrasă ca urmare a celor 33 de rotiri gratuite la Release the Kraken al furnizorului Pragmatic Play este de 300 lei.

  Bonusurile nu se termină aici chiar dacă nu sunt încă afișate pe site-ul operatorului. Mozzart Bet va lansa alte trei promoții pentru luna august, iar una dintre ele este special creată pentru cei care poartă numele de Marian, Maria și tuturor care în 15 august sărbătoresc Sfânta Maria prin prisma numelui. Iată care sunt bonusurile viitoare Mozzart Bet:

  Turneul EvoPlay

  În perioada 10-13 august 2023, jucătorii sunt invitați să participe la turneul EvoPlay unde tot ce trebuie să joace este să joace la anumite sloturi online. Clasamentul final se va face în funcție de mai mulți factori printre care și pe suma totală jucată. Mai multe detalii se vor afișa pe site-ul Mozzart Bet.

  Bonus de activitate de Sfânta Maria

  Una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox, Sfânta Maria se sărbătorește în fiecare an pe 15 august. Tot în această zi Mozzart Bet vine cu o promoție special dedicată celor care își sărbătoresc ziua de nume. Astfel, dacă te cheamă Marian, Maria plus derivatele primesc 30 de rotiri gratuite la slotul Lucky Cloverland al furnizorului Endorphina. Singura condiție este să fie activ în data de 14 august. Detalii complete urmează să fie furnizate pe site-ul operatorului Mozzart Bet.

  Turneul Fruit Party

  Promoția se adresează tuturor utilizatorilor platformei Mozzart Bet și este programată să se desfășoare în perioada 24-27 august 2023. Jucătorii sunt invitați să se alăture unei competiții care include câteva sloturi ce au la bază tema fructe. Suma jucată va determina decisiv clasamentul și câștigarea premiilor fantastice puse în joc.

  Fii cu ochii pe Mozzart Bet Cazino, profita de promotiile din august 2023, dar si de cele care vor urma!