Bilet bonus dublu Fortuna 04-05 mai 2019

Salutare!  Daca tot am spus ca la casa de pariuri sportive Fortuna putem juca bonus dublu (sau multiplicator de cote) si in varianta online, m-am gandit sa exemplific putin.

Am ales sa construiesc un bilet cu 20 de evenimente, care nu are limite de cota. Am vazut deja ca acea cota de 1.25, valabila odinioara, nu se mai aplica la biletele bonus dublu Fortuna jucate online. 

Pe bilet se regasesc meciuri din Liga a 2-a de Romania, Serie A, La Liga, Premier League si Bundesliga. A, da, si unul din liga a treia engleza.

Biletul este unul destul de conservator, sunt destule cote sub 1.20, le-am ales pentru a ma bucura in voie de desfiintarea acelei limite de 1.25, care pe mine ma incorseta.

Nu uitati sa activati optiunea de bonus dublu ( multiplicator de cote) de pe bara din stanga a interfetei de joc.

Nu uitati, de asemenea, sa dati click pe cota 2, sa o adaugati pe bilet atunci cand construiti biletul, pentru a beneficia de dublarea cotei finale a biletului. Si bineinteles, urmariti sa aveti minim 20 de meciuri pe bilet.

Aceasta este configuratia finala a biletului meu bonus dublu Fortuna jucat online. Dupa cum se poate usor observa, beneficiez si de optiunea lucky-loser ( o varianta imbunatatita a pariului-sansa , valabila cand pierzi un meci pe bilet), pentru ca am pe bilet cota de minim 100.

Pentru o mai buna intelegere a simbolurilor, "minus" inseamna "sub 3,5 goluri" iar plus "peste 1,5 goluri".

Vor mai fi astfel de bilete, trebuie sa profitam de oferta Fortuna, dar doar atunci cand avem baza de date bogata. Centrul de pariere ne ofera informatiile necesare pentru a reusi sa facem alegeri cat mai bune. Va asteptam alaturi de noi.