Biletul zilei Roland Garros cu Djokovic si Thiem 5 iunie 2019

Magnificul turneu de la Roland Garros se indreapta, zi dupa zi, catre meciurile finale. Suntem deja in sferturi de finala la masculin si avem parte de confruntarile Dominic Thiem vs Karen Khachanov si Nole Djokovic vs Alex Zverev.


Dominic Thiem vs Karen Khachanov

Domi Thiem a jucat din ce in ce mai bine la aceasta editie de Roland Garros. Dupa ce, in primele trei tururi, a cedat cate un set la Tommy Paul, Bublik si Pablo Cuevas, a trecut lejer in optimi de finala de francezul Gael Monfils. 

Greul de-abia acum incepe, dar Thiem are victorii la Fognini, Federer si Rafa Nadal in acest sezon si pare a fi intrat in forma sportiva ce ii da dreptul sa spere ca va repeta performanta de anul trecut, cand a facut finala la Paris.

Rusul Khachanov mi s-a parut a fi foarte solid in meciul cu Del Potro, desi DelPo a parut obosit dupa meciurile din tururile trecute. Khachanov a servit solid, si-a pierdut doar de doua ori serviciul si a reusit sase asi. Nu sunt cifre extraordinare, dar Karen poate sa isi construiasca punctele la adapostul unei lovituri de dreapta puternice. Reverul nu e extraordinar, dar Karen va incerca sa scurteze punctele, pentru ca Thiem sta mai bine in raliuri.

Cred ca Thiem se va impune aici, dar mai cred ca nu va fi o plimbare in parc pentru el acest meci.

Nole Djokovic vs Alex Zverev

Nole Djokovic a avut un parcurs usor pana acum, au fost patru meciuri in care a defilat si si-a pierdut doar de doua ori serviciul. Au fost si 24 de asi in contul sau, dar mai presus de asta este jocul foarte bun din teren al lui Nole. Nu l-a deranjat nimeni pe Djoko pana acum, a putut sa ia initiativa in puncte si sa dicteze el totul pe teren.

Nu cred ca se vor schimba multe nici in meciul cu Alex Zverev. Desi  are acum opt victorii la rand pe zgura, Zverev nu are datele fizice si nici chiar tehnice ale unui jucator de zgura. Asta din cauza inaltimii sale de aproape doi metri si, implicit, din pricina deplasarii laterale precare. Poate ca va reusi ceva in spatele serviciului (are 61 de asi pana acum in portofoliu), dar in rest, nu ii dau mari sanse mari aici, nu e in stare sa sustina raliuri serioase cu Djokovic de pe fundul terenului.

Iata si forma finala a biletul zilei de miercuri, 5 iunie 2019, construit la casa de pariuri Betano: 

Ramaneti cu noi, ponturile frumoase de la Roland Garros vor aparea acum, in fazele finale ale turneului!