Biletul Zilei - 30 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 30 decembrie 2018, format din doua evenimente, Manchester United - Bournemouth si Orlando Magic - Detroit Pistons, la o cota totala de 2.52.Manchester United - Bournemouth (ora 18:30)


De la plecarea lui Mourinho, United joaca un altfel de fotbal, iar asta s-a vazut pe tabela, unde "diavolii" au marcat opt goluri in ultimele doua partide. Cu aceste doua succese, United a urcat pe locul 6 in Premier League, cu 32 de puncte, golaveraj 37-31. Dincolo, Bournemouth a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri si a cazut pe pozitia a 12-a, cu 26 de puncte, golaveraj 27-33. Diferenta dintre cele doua formatii nu este mare, doar ca oaspetii vin dupa un 0-5 pe terenul celor de la Bournemouth. 

In tur, United s-a impus cu 2-1, putin nemeritat. Gazdele au avut o groaza de ocazii, chiar si dupa ce-au deschis scorul. Insa a fost una dintre putinele partide cu Mourinho pe banca in care United nu numai c-a revenit, dar a jucat si destul de decent. Ma astept la un nou duel cu goluri.Orlando Magic - Detroit Pistons (ora 22:30)


Magic a reusit putina magie in ultima partida, castigand, acasa, cu Toronto Raptors, 116-87. A surprins nu numai victoria, ci si diferenta la care a fost obtinuta. Vucevic a fost pur si simplu senzational, cu 30 de puncte, 20 de recuperari si 8 pase. Astfel, Magic a fost capat unei serii de patru infrangeri la rand. Orlando se afla pe locul 10 in Conferinta de Est, cu 15 victorii si 19 infrangeri.

Adversara de duminica, Detroit, a pierdut destul de rusinos la Indiana acum doua zile, 88-125. Griffin, cu 18 puncte, a fost singurul de la Pistons care a trecut de granita de 15. Chiar si cu trei infrangeri in ultimele patru partide, Pistons se mentin pe locul 8 in Est, cu un bilant de 16W - 17L.

Cele doua s-au intalnit o data pana acum, iar Detroit s-a impus cu 103-96, tot in deplasare. Asta desi Pistons au avut doar 41% eficienta la aruncari. Sunt, in general, doua formatii care se apara decent, dar care si duc atacurile pana la limita de timp. Nu cred ca vom vedea un festival de puncte.