Biletul Zilei - 27 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 27 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Espanyol - Real Madrid si Lazio - Juventus, la o cota totala de 2.87.Espanyol - Real Madrid (ora 21:45)


Poate ca nu este cel mai pasionant duel intre Catalunia si capitala, dar un meci Espanyol - Real Madrid va fi intens. Gazdele sunt pe locul 13 in LaLiga si au 4 infrangeri in ultimele 5 partide. Cu 24 de puncte, este la doar 4 "lungimi" de primul loc retrogradabil. 

Dincolo, Real a castigat ultimele doua meciuri, contra ambelor formatii din Sevilla, si se afla pe locul 4, cu 36 de puncte, golaveraj 30-24. Madrid-ul si-a mai recuperat din accidentati, dar "albii" continua sa fie agresivi pe teren, lasand mai moale jocul de pase. In stagiunea precedenta, Espanyol s-a impus cu 1-0, iar noi am vazut doar 2 cartonase galbene. Acest meci are insa ceva special si ma astept la mai multe avertismente.


Lazio - Juventus (ora 22:00)


Juve poate fi considerata inca de acum campioana din Serie A. Sunt opt puncte avans fata de Napoli, iar "Batrana Doamna" are si acest meci in minus. Juventus a marcat cel putin 2 goluri in ultimele trei partide. Adversara de azi, Lazio, a cazut pana pe locul 7 in Italia, avand 32 de puncte, golaveraj 29-23. A pierdut in ultima runda contra lui Napoli, 1-2. Acerbi a incasat cartonasul rosu si va fi suspendat.

Pe teren propriu, Lazio n-a mai pierdut de cinci partide in campionat. In tur, Juventus s-a impus cu 2-0, iar noi am vazut 12 suturi pe poarta. De obicei, duelurile de la Roma sunt mult mai echilibrate, mai intense, asta deoarece romanii sunt purtati in fata de spectatori.


Espanyol - Real Madrid: peste 4,5 cartonase, cota 1.53

Lazio - Juventus: peste 9,5 suturi pe poarta, cota 1.87

Cota totala: 2.87