Biletul Zilei - 26 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 26 decembrie 2018, format din doua evenimente, Watford - Chelsea si Inter - Napoli, la o cota totala de 3.25.Watford - Chelsea (ora 21:30)


Dupa infrangerea de acasa cu Leicester, scor 0-1, Chelsea chiar nu-si mai permite pasi gresiti daca vrea sa mai viseze la titlu. E suficient ca a pierdut doua dintre ultimele patru partide de campionat, iar acum se afla la 11 puncte distanta de Liverpool. Dincolo, Watford vine dupa un succes in deplasarea de la Londra, cu West Ham United, scor 2-0. Cu aceste trei puncte, elevii lui Gracia au urcat pe locul 7 in Premier League, dar distanta fata de pozitia a 5-a este uriasa, 10 puncte.

In ultimele opt meciuri de acasa ale celor de la Watford, am avut de fiecare data parte de cel putin trei goluri. Watford face spectacol in fata propriilor suporteri, fiind in stare sa lupte cu orice oponent. Cum Chelsea isi doreste mult victoria, cred ca ambele formatii vor ataca.Inter - Napoli (ora 21:30)


Cu doar doua victorii in ultimele noua partide in toate competitiile, Inter-ul pare sa fi ratat deja doua dintre obiective. A pierdut, in primul rand, accederea in fazele eliminatorii ale Champions League, iar in campionat se afla la 16 puncte distanta de Juventus. Sigur, poate ca obtinerea titlului era o varianta optimista pentru aceasta stagiune, iar Inter-ul se va multumi cu un loc de Liga Campionilor, dar cred ca se spera la o lupta care macar sa continue in 2019. Napoli sta ceva mai bine, pe locul 2, cu 41 de puncte, la 8 puncte distanta atat de Inter (aflat in spate), cat si de Juventus. A castigat cu 1-0 ultimele doua meciuri de campionat, unele in care napoletanii n-au impresionat deloc.

Am avut doua rezultate de 0-0 in sezonul trecut, cu doua partide ce cu siguranta puteau sa fie mai bune. Napoli suteaza des spre poarta, este favorita si va dori cele trei puncte pentru a sta aproape de Juve. Gazdele, totusi, nu se vor lasa cu una, cu doua, mai ales din orgoliu. Plus ca vor sa-si consolideze pozitia a 3-a.