Biletul Zilei - 21 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 21 Octombrie 2018, format din trei evenimente, Nacional Potosi - Real Potosi, Atlanta United - Chicago Fire si DC United - NY City, la o cota totala de 2.91.Nacional Potosi - Real Potosi (ora 22:00)


Este meciul sezonului pentru ambele formatii, care isi doresc o victorie in "derby". Real a mai scapat de stresul cauzat de problemele financiare din ultima vreme si a obtinut niste rezultate decente. Cu doua victorii si o remiza in ultimele 4 meciuri, a  adunat 11 puncte si nu mai ocupa ultimul loc in Bolivia. De cealalta parte, Nacional, care-i considerata gazda, are trei victorii in ultimele 4 partide, dintre care una foarte frumoasa, la San Jose, scor 3-2, si se afla pe locul 7 in clasament, cu 21 de puncte.

O diferenta mare intre cele doua echipe in clasament, dar in asemenea meciuri, nu conteaza decat ambitia. Iar Nacional mai obtine unele rezultate bune tocmai datorita avantajului terenului propriu. Aici nu va fi cazul. Ultimele 4 dispute directe au generat multe goluri, de fiecare data marcandu-se in ambele porti.Atlanta United - Chicago Fire (ora 22:00)


Lucrurile sunt clare pentru ambele echipe in ceea ce priveste play-off-ul, insa trupa gazda mai doreste ceva - sa castige Conferinta de Est si implicit titlul pentru campioana sezonului regulat. In cealalta Conferinta, FC Dallas are 57 de puncte, in timp ce formatia lui 'Tata" Martino are 66 de puncte. Totusi, Atlanta trebuie sa se fereasca de NY Red Bulls, care au 65 de puncte, iar cea mai buna solutie ar fi sa obtina doua victorii in ultimele doua partide. Fire este o echipa demoralizata, care a scos doar 31 de puncte in 32 de runde, desi ambitiile la inceputul stagiunii erau mari. In deplasare, Chicago a pierdur 4 dintre ultimele 5 dispute, iar absentele in randul formatiei oaspete sunt in continuare numeroase. Nu numai ca Atlanta ar trebui sa se impuna, dar ar trebui sa o faca la un scor mare. In tur, a fost 2-1 pentru United.DC United - NY City (ora 22:00)


Wayne Rooney a schimbat fata acestei echipe, care a devenit mult mai bataioasa si mai ambitioasa. Fostul star de la Manchester United a adus victoria formatiei sale in runda precedenta, 1-0, acasa, cu Toronto. Astfel, DC United este la o singura victorie de asigurarea locului de play-off. Si tinand cont ca Montreal are "derby-ul" cu Toronto, nu m-ar mira ca si un punct sa fie suficient. NY City sigur ca doreste sa termine pe locul 3, dar mai vrea si sa nu-si epuizeze starurile pe acest final de sezon regulat. Mai ales ca Villa si Moralez, de exemplu, au avut ceva accidentari in aceasta stagiune. Cei doi s-ar putea sa fie odihniti, iar forta ofensiva a oaspetilor sa fie diminuata. In tur, la New York, am avut o remiza, 1-1.