Biletul Zilei - 17 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 17 decembrie 2018, format din doua evenimente, Viitorul - CFR Cluj si Atalanta - Lazio, la o cota totala de 3.46.Viitorul - CFR Cluj (ora 20:00)


Gazdele abordeaza aceasta disputa dupa probabil una dintre cele mai slabe partide facute in acest sezon, 0-2, la Pitesti, cu FCSB. Viitorul a avut un singur sut pe poarta si a fost dominata clar in partea a doua a jocului. Cu toate astea, trupa lui Hagi sta bine in clasament, pe locul 4, cu 33 de puncte, golaveraj 25-21. De cealalta parte, CFR conduce Liga 1, cu 40 de puncte, golaveraj 32-12, dar tocmai ce-a fost egalata la puncte de FCSB. Asadar, oaspetii au nevoie de un rezultat pozitiv daca vor sa pastreze un avantaj fata de principala rivala.

In ultimele zile, a nins in toata tara, iar multe partide au fost afectate de conditiile meteo. Ma astept ca si acest meci sa sufere, mai ales din cauza vantului. Acesta va afecta in mod categoric pasele, iar cum cele doua combina destul de mult pentru a duce mingea pe flancuri, faciliteaza urmatorul pronostic.Atalanta - Lazio (ora 21:30)


Este meciul care incheie etapa in Italia, iar noi n-avem niciun motiv pentru care sa nu credem ca vom vedea spectacol. Atalanta se afla pe locul 11 in Serie A, cu 21 de puncte, golaveraj 29-20, iar pe teren propriu a avut si meci cu doar 4 suturi pe poarta, dar si unul cu 19. Dincolo, Lazio n-a mai pierdut de cinci partide in campionat si se gaseste pe locul 5, cu 25 de puncte, golaveraj 22-18. Mai ofensiva pe teren propriu, Lazio poate insa sa produca pericol si-n disputele de afara. Dar, mai ales, poate sa sufere.

Disputele directe dintre cele doua formatii au fost mereu interesante in ultima vreme, iar precedentele trei intalniri de la Bergamo s-au incheiat cu minimum trei goluri pe tabela. Vom merge pe o partida atractiva, in care cele doua formatii vor forta poarta.