Biletul Zilei - 14 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 14 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Manchester City - Wolverhampton si Real Sociedad - Espanyol, la o cota totala de 3.02.Manchester City - Wolverhampton (ora 22:00)


Liverpool a castigat in aceasta runda, asa ca si City se vede obligata sa obtina acelasi rezultat, daca vrea sa pastreze distanta fata de "cormorani". Iar dupa victorii ale "cetatenilor" cu 7-0 si 9-0 in Cupe, nu prea ai vrea sa dai piept cu ei in acest moment. Totusi, Wolverhampton reprezinta o trupa solida, clasata pe locul 11, cu 29 de puncte, golaveraj 23-25. In ultima etapa, a pierdut, acasa, contra celor de la Crystal Palace, scor 0-2, dar Wolves au castigat in ultima deplasare la Tottenham, scor 3-1.

In tur, am avut parte de un rezultat de egalitate, 1-1, in care oaspetii au dominat teritorial, au avut mai multe cornere ( 9 fata de 5), dar in care Wolverhampton a deschis scorul si era sa obtina cele trei puncte. De obicei, oaspetii se apara destul de exact, asa ca nu va fi usor pentru City sa-i deschida. Este posibil sa asistam la multe actiuni in flanc, de unde si urmatorul pronostic. Insa sa nu uitam nici ca Wolverhampton poate sa fie periculoasa pe contraatac.Real Sociedad - Espanyol (ora 22:00)


Bascii au pus capat unei serii de patru infrangeri in campionat cu succesul de la Real Madrid, 2-0. Un rezultat norocos, tinand cont de arbitraj, dar a pus si genul de meci in care Sociedad putea sa marcheze de mai mult de 2 ori daca se concentra la finalizare. Se afla pe locul 12, cu 22 de puncte, golaveraj 20-20. Pe teren propriu, a obtinut insa o singura victorie in opt meciuri.

Adversara de azi, Espanyol, sta mai bine in LaLiga, pe pozitia a 9-a, cu 24 de puncte, golaveraj 19-24. In ultima etapa, a castigat, acasa, cu Leganes, scor 1-0. Si Espanyol a pus capat unei serii urate, dar de sase infrangeri la rand. In ultimul duel direct la Sociedad, am avut parte de 9 cartonase galbene si un rosu, iar orgoliul joaca un rol important, nu doar punctele. Fiecare echipa doreste sa construiasca pe fundamentul ultimului rezultat, asa ca vom avea 22 de jucatori care vor trage tare pentru fiecare posesie.