Biletul Zilei - 11 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, va recomanda Biletul Zilei din data de 11 septembrie 2018, intr-o cota de 4.74, formata din trei evenimente.


5b9756f114f62_1536644849.png


► San Marino - Luxemburg (ora 21:45)

Disputa dintre San Marino si Luxemburg nu este una interesanta, avand in vedere faptul ca in teren se intalnesc doua dintre cele mai slabe echipe ale continentului, insa este una care ne-ar putea aduce profit. In prima etapa din Liga Natiunilor, luxemburghezii au aratat foarte bine, invingand Moldova cu 4-0 pe teren propriu, in timp ce adversarii lor au clacat, fiind invinsi cu 5-0 in Belarus. Ultimele opt partide disputate de San Marino s-au incheiat cu minim trei goluri primite, iar in aceasta infruntare am toate motivele sa cred ca vom asista la un deznodamant asemanator.► Islanda - Belgia (ora 21:45)

Islanda este o nationala cu o ascensiune fantastica in ultimii ani, luand parte la ultimele doua turnee finale, debutand atat la Campionatul European, cat si la Campionatul Mondial. De partea cealalta, Belgia este o nationala plina de jucatori talentati, care a impresionat la mondialul din aceasta vara, ajungand pana in penultimul act al competitiei. Islanda vine dupa o infrangere cu 6-0 suferita in Elvetia, in timp ce Belgia vine dupa o victorie cu 0-4 izbutita in Scotia. In mod normal ar trebui sa asistam la un succes al oaspetilor, insa un pariu pe goluri pare mult mai profitabil.► Bosnia - Austria (ora 21:45)

Acest duel se anunta a fi unul interesant, avand in vedere faptul ca in teren se vor intalni favoritele grupei, ambele vizand clasarea pe primul loc. Bosnia deja a izbutit o victorie pe terenul Irlandei de Nord, castigand cu 1-2, in timp ce Austria a jucat un meci amical in fata Suediei, castigand cu 2-0 pe teren propriu. Ambele se afla intr-o forma buna, asa ca ma astept la un meci disputat, in care reusitele vor veni atat la o poarta, cat si la cealalta.