Beneficiaza de cota 50 pentru victoria Braziliei impotriva Mexicului

Singura optime de finala a Campionatului Mondial intre doua formatii non-europene va avea loc astazi, incepand cu ora 17:00, intre Brazilia si Mexic. Va fi Brazilia a doua formatie din America de Sud calificata in sferturile de finala, dupa Uruguay? Majoritatea am crede ca da, de asta depinzand in mare masura, in opinia noastra, forma goalkeeperului mexican Guillermo Ochoa. Pare evident faptul ca brazilienii vor domina partida, isi vor crea ocazii de poarta, dintre multele atacuri periculoase fiind foarte probabil sa marcheze cel putin o data. In vederea acestei partide, casa de pariuri Netbet prezinta cota 50.0 pentru ca Brazilia sa se impuna in timp regulamentar in fata Mexicului.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora meciului utilizand codul “COTA50”. Depune apoi prin orice metoda, in afara Skrill sau Neteller, pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Braziliei in timp regulamentar in fata Mexicului. Cel mult 10 lei se calculeaza la cota marita, daca plasezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.47.


Despre recompensa

Beneficiaza de cota 50 pentru victoria Braziliei impotriva Mexicului, in cazul in care brazilienii se vor impune in timp regulamentar, iar tu vei profita la maxim de promotie, pariind 10 lei, urmand a primi imediat cash castigul conform cotei de pe site (14.7 lei), pentru ca restul de 485.3 lei sa se crediteze in cel mult 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. De 4 ori trebuie rulat bonusul in termen de 7 zile de la creditare pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana luni, 2 iulie, ora 17:00, introducand codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa evita metodele Skrill si Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Braziliei impotriva Mexicului in timp regulamentar
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Brazilia se impune in cele 90 minute vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Brazilienii tintesc un nou trofeu mondial >>>