Batalia bloggerilor in Iunie: oferim 600 RON celor mai buni blogeri Intelbet!

Concurs incheiat

O noua runda in batalia bloggerilor a inceput: in Iunie vom oferi din nou premii de 600 RON autorilor celor mai utile si interesante bloguri de pariuri sportive!
 

Editia din Mai a concursului bloggerilor a luat sfarsit - am aflat care sunt cei 3 castigatori, iar incepand de astazi, 1 Iunie, clasamentul a fost resetat. Te poti alatura din nou concursului dotat cu premii de 600 RON. Ce trebuie sa faci? Este o singura conditie - sa ai un blog cu adevarat interesant!
 

Ce bloguri se claseaza pe primele pozitii in ierarhie?


Raspunsul la aceasta intrebare este aproape imposibil: pozitiile de top sunt ocupate de blogurile care au fost apreciate de majoritatea utilizatorilor siteului nostru, care au prezentat interes si au atras discutii aprinse.

Exista o singura limitare: postarile si blogul trebuie sa fie strict din domeniul pariurilor sportive. Esti liber sa alegi orice tema, dar sa aibe legatura cu pariurile sportive. Pot fi analize de meci care ii ajuta pe ceilalti utilizatori sa aleaga un pronostic. Poti fi simple povesti in care ne relatezi experienta ta de pariere la o anumita casa de pariuri. Pot fi experimente legate de o strategie de pariuri. Postarile pot fi ce doresti tu, cu conditia sa se incadreze in sfera pariurilor sportive.

Asadar, Batalia Bloggerilor din luna Iunie a inceput! Daca nu ai deja un blog, inregistreaza unul acum, posteaza articole interesante si intra in lupta pentru cei 600 RON pusi la bataie in aceasta luna!

Va uram multa bafta si inspiratie tuturor!

Citeste termenii si conditiile concursului bloggerilor