Avem cateva pariuri speciale atractive la cote mari pentru Australian Open

A doua editie a Openului Australian in conditii de pandemie este pe cale sa inceapa. Tragerea la sorti a tablourilor de simplu s-a efectuat deja. Capul de afis nu il reprezinta insa vreunul dintre dueluri, ci scandalul legat de participarea lui Novak Djokovic la Australian Open. Printre aceste pariuri speciale Australian Open 2022 ne este oferita, de asemenea, o cota pentru ca sarbul sa participe sau nu la turneul de Grand Slam. Sunt cateva pariuri speciale ce au cota destul de mare si care merita atacate. Care sunt acestea vom descoperi in cele ce urmeaza.  

Pariuri speciale Australian Open 2022 - Betano

La casa de pariuri Betano nu puteau lipsi din oferta pariurile speciale pe primul Grand Slam de tenis al anului. Este adevarat, nu vedem la fel de multe ca in alti ani, insa poate ca Betano ne va oferi o surpriza placuta zilele viitoare si va mai introduce in oferta cateva pariuri speciale.

Deocamdata, pariurile ne cer sa anticipam castigatorul celor 4 sferturi de finala, de pe ce parte de tablou va proveni castigatorul, cine va disputa finala, dar si etapa eliminarii unui anumit sportiv. Asta la masculin, findca la feminin pariurile cer sa anticipam doar cine va ajunge in finala si daca vreuna dintre jucatoarele enumerate va castiga turneul fara sa piarda vreun set. Simona Halep are cota 6.50 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro la a se califica in finala si cota 50.00 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro sa castige turneul fara sa piarda set.

Pariuri speciale Australian Open 2022 - Fortuna 

Dintre casele de pariuri licentiate in Romania cel mai placut ne surprinde la capitolul pariuri speciale pentru Australian Open Fortuna. Aici gasim cateva pariuri ce au cote atragatoare si care merita incercate.

Unul dintre ele vizeaza situatia care s-a creat cu Novak Djokovic. Cotele ca el sa participe sau nu la Australian Open au fost in continua schimbare in ultimele zile. Verdictul era programat pentru inceputul saptamanii, insa intre timp au mai aparut cateva probe care au facut ca decizia sa fie amanata. Sigur, numele lui Djokovic este prezent pe tabloul principal, insa daca nu va putea participa, va fi inlocuit de un lucky looser, venit din calficari. In acest moment, cota ca Djokovic sa nu participe la Australian Open este 2.12 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro iar cea care spune ca va participa este 1.72 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Fortuna mai prezinta 24 pariuri speciale in vederea acestui turneu, unele evenimente listate fiind aproape imposibil sa se petreaca. Sunt insa si evenimente interesante, ce au cote mari, care vizeaza doar tablourile de simplu, nu si pe cele de dublu. Spre exemplu, cota ca primii doi capi de serie la masculin sau feminin sa joace finala (intre ei) este 2.90 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro Avem cota 2.85 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro ca un meci de pe tabloul feminin sa se termine cu scorul de 6-0; 6-0. Cota ca asta sa nu se intample este 1.40 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro De asemenea, o cota ametitoare de 33.00 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro este oferita ca toate cele 5 seturi ale unui meci de pe tabloul masculin sa ajunga la tie-break. 

Cota 4.10 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro este oferita pentru ca jucatorul/jucatoarea care va castiga Australian Open sa nu piarda vreun set. Cota ca asta sa nu se intample este 1.20 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro De asemenea, avem cota 20.00 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro ca jucatorii/jucatoarele care joaca finala sa provina din aceeasi tara. Este putin probabil ca la masculin sa se intample asta, insa la feminin ar fi sanse. Este drept, in 2017 a fost ultima oara cand doua compatrioate s-au intalnit in finala.

Cota 1.65 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro ne este oferita pentru ca acesta sa fie primul titlu de Grand Slam pentru castigator/castigatoare. Cota ca asta sa nu se intample este 2.15 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro De asemenea, doua cote care cu siguranta merita incercate zic ca finala la masculin/feminin se va incheia cu un as sau cu o dubla greseala. Cota este 8.88 Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro pentru fiecare dintre cele doua pariuri.

Pariuri speciale Australian Open 2022 - Sportingbet

Merita sa mentionam si casa de pariuri Sportingbet in acest top, desi aici avem un singur tip de pariu special. Acesta ne pune sa alegem jucatoarele care vor castiga sferturile de finala. Acest tip de pariu, pe care nu l-am numi neaparat special, ci mai degraba antepost, ne este oferit doar pentru tabloul feminin de simplu. Cota ca Halep sa castige al treilea sfert al tabloului este 5.50 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro

Pariuri speciale Australian Open 2022 - Netbet 

La fel ca la Sportingbet, aici avem un tip de pariu care ne cere sa prezicem cine va castiga sferturile de finala, insa doar la masculin. Partea mai amuzanta este ca in acest moment toti jucatorii au cota 1.01 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro sa faca asta. Probabil insa ca in cateva ore se va indrepta aceasta eroare.