Avantajele pariurilor online

In ziua de astazi se pare ca se poate paria pentru aproape orice activitate, fie ea sportiva sau nu.
Indiferent ca este vorba despre fotbal, curse de cai, baschet, volei, tenis sau show-uri  TV, totul este posibil. Cotele pariurilor pot fi chiar foarte mari in anumite situatii.

Avand in vedere timpul nostru limitat, de cele mai multe ori, si posibilitatile pe care ni le ofera tehnologia  din ziua de azi si mai ales internetul, casele de pariuri au dezvoltat pentru toti clientii lor si pentru posibilii clienti noi, aplicatii mobile ale platformelor si promoveaza pariul online.

Asta nu inseamna ca pariul offline, traditional, nu este la fel de accesat ca inainte doar ca primul are mai multe avantaje atat pentru parior cat si pentru agentii.

De cand s-a creat aceasta posibilitate numarul clientilor caselor de pariuri a crescut considerabil.
Aceste avantaje ale pariurilor online va vor fi prezentate in randurile urmatoare, de aceea, va invit sa cititi cu atentie.

Poate unul dintre cele mai usor de inteles lucruri pentru toata lumea, este usurinta cu care se poate plasa un pariu, evitand drumurile indiferent cat de scurte ar fi, pariind din confortul propriei locuinte sau birou la orice ora din zi si din noapte.

Nu mai exista limite din punctul acesta de vedere. Nu mai ai contact cu angajati plictisiti, pariori suparati sau aglomeratii inutile. Totul poate fi facut de acasa atunci cand consideri ca sansele tale de castig sunt maxime sau atunci cand consideri ca riscul de a pierde niste bani nu este foarte mare sau deranjant pentru tine.

De asemenea, online poti studia mult mai lejer toate optiunile pe care le ai micsorand considerabil riscul de a nu intelege anumite informatii si de a face greseli inutile, care nu pot fi decat in dezavantajul tau.
Asa cum am spus, online ai posibilitatea de a paria oricand si la orice ora, doar ca mai ai un avantaj pe care casele de pariuri traditionale (offline) nu ti-l ofera. Poti plasa pariuri chiar inaintea inceperii unui meci sau a unei curse, lucru de obicei neacceptat de casele de pariuri clasice.

Atat timp cat aveti o conexiune la internet si un card cu un cont bancar atasat, puteti sa va satisfaceti placerea de a paria oricand doriti dumneavoastra.

Casele de pariuri traditionale cu greu accepta pariuri single. Adica un singur meci pe bilet, iar daca accepta de obicei sporturile unde se poate face acest lucru sunt foarte limitate. De obicei fotbalul este unul dintre sporturile unde puteti trece un singur meci pe bilet.
Online nu se intampla asa ceva. Indiferent de ce activitate sportiva sau mai putin sportiva va pasioneaza si doriti sa pariati pentru echipa favorita, o puteti face. Pariurile single se pot plasa in orice domeniu. Ca sa nu mai spunem ca mai primiti si variate bonusuri pentru astfel de pariuri.

Daca sunteti un parior cu experienta, cu siguranta ati auzit de pariurile de tip handicap.  La casele de pariuri online veti beneficia de mai multe tipuri de acest gen in conditii mult mai flexibile decat la cele offline.
Cum am specificat si mai sus riscul de a gresi este mult diminuat. In primul rand puteti beneficia de liniste si concentrare. In afara de asta dumneavoastra sunteti cei care plasati pariul, respectand toti pasii mentionati pe site. Drept urmare nu mai exista o alta persoana care ar putea gresi si dumneavoastra sa suportati consecintele.

La casele de pariuri offline mai apare o mica problema, cum ar fi faptul ca trebuie sa platiti acea taxa de 5% pe miza.
Cea mai simpla metoda de a evita plata acestor taxe este sa pariati online. Exact cum ati auzit!
De ce sa renuntati la o parte, chiar infima, din miza dumneavoastra cand va puteti creste castigul pariind-o integral pe evenimentul/pariul combinat ales?

Cotele acestor case de pariuri online sunt net superioare celor offline. Acesta reprezinta inca un mare avantaj pentru dumneavoastra si un real stimulent sa va schimbati modul de a paria.

Asa cum presupun ca multi dintre voi stiu, pariul multiplu ( atunci cand treceti mai multe meciuri pe bilet) are sanse de castig mai mici. Casele de pariuri clasice, promoveaza destul de agresiv acest tip de pariu, deoarece, evident, au mult mai multe avanataje decat pariorul. Cum promoveaza?

Prin oferta destul de tentanta ( daca nu te documentezi suficient) de bonusuri.
Tot prin bonusuri isi promoveaza si agentiile online activitatea doar ca exista o  mica diferenta. Bonusurile online se ofera inca de la prima depunere, pariurile single primesc bonusuri substantiale, puteti regasi oferte precum pariul gratuit cu bonus 100% sau multe alte oferte mult mai tentante si mai clare decat cele regasite in agentiile de pariuri stradale.

Un alt avantaj foarte important este posibilitatea de a paria live.
Ce inseamna asta?

Inseamna ca ai posibilitatea de a paria chiar in timpul unui meci. Este destul de avantajos considerand ca ai posibilitatea de a intui ce se va intampla luand in considerare ce s-a intamplat deja pe parcursul meciului.

Nimeni nu spune ca nu poti face asta si la casele offline, numai ca pariurile live trebuie plasate repede pentru a fi sigur ca ai sanse de castig. Lucrul acesta este foarte putin probabil la o casa de pariuri de cartier unde de obicei cam trebuie sa stai la coada si sa astepti sa plaseze pariuri altii inaintea ta iar banii tai se duuuuc ... la fel ca si timpul tau.

De aceea cea mai buna alternativa este sa plasezi pariuri live online cand si cum vrei tu.

Dupa cum puteti vedea sunt suficiente avantaje pentru a va convinge sa practicati acest tip de deconectare online, in liniste, confort si siguranta.  In locul dumneavoastra nu as mai sta pe ganduri. As incepe sa ma informez si sa imi aleg casa de pariuri preferata.