Avantajele freerollurilor la poker

In cazul in care doresti sa te inregistrezi la o casa de pariuri, insa parca nu ai vrea sa efectuezi un depozit, pentru a nu iti risca banii, exista o solutie care ti se va parea tentanta, in special daca esti pasionat al pokerului.

 

Pe scurt, este vorba despre freerolluri. Pentru cei care nu cunosc, freerollurile sunt turnee de poker la care nu trebuie sa platesti nimic pentru a participa. La acestea sunt eligibili toti clientii acelei case online, indiferent daca dispun sau nu de bani in cont. Evident, aici nu ne referim la freerolluri pentru care trebuie sa indeplinesti anumite cerinte ca sa fii eligibil. In Romania patru sunt casele online licentiate ce beneficiaza de platforma de poker. Este vorba despre Pokerstars, 888poker, Unibet si PublicWin.

 

Procesul de downloadare a unei camere de poker este unul simplu, durand maxim doua minute, camera putandu-se descarca din pagina corespunzatoare care se gaseste pe site-ul casei online. Toate cele 4 camere de poker amintite mai sus ofera cateva freerolluri.

 

Sursa foto: www.telegraph.co.uk

 

In vremea in care casele de pariuri nu aveau nevoie de licenta pentru a opera in Romania puteam alege dintr-o multime de freerolluri, anumite camere de poker oferind freerolluri cu un fond de premiere destul de mare, in conditiile in care nu trebuie sa investeti niciun ban pentru a juca. Odata cu trierea caselor online insa, avem mai putine freeroluri ce ofera un fond de premiere cu adevarat mare.

 

Am vreo restrictie pentru a juca freerolluri?


Pentru a participa nu trebuie neaparat sa fi efectuat vreo depunere pana atunci la casa care dispune de camera de poker. Pur si simplu, in vederea participarii la astfel de turnee nu trebuie decat sa te inregistrezi la respectiva casa de pariuri. In cazul in care esti priceput la poker te poti alege cu o suma frumusica de bani intr-un interval de doar cateva zile. Asta, desigur, daca vei juca minim 5 freerolluri pe zi, sa zicem. Este greu de crezut ca vei ajunge la performanta de a castiga mai mult de 100$ in doar cateva zile daca joci doar unul sau doua freeroluri zilnic, indiferent cat de priceput ai fi. Nu este niciun secret ca pentru a juca poker la un nivel cat de cat profesionist trebuie sa investesti foarte mult. Nu atat bani, cat timp.

 

Sursa foto: www.poker-freerolls.co.uk

 

Daca esti incepator in poker si nu cunosti foarte bine regulile in ceea ce priveste ierarhia mainilor castigatoare, acest articol este ideal pentru tine. Sigur, este greu de crezut ca, fiind incepator, sa ai multe “intrari in bani” inca din primele zile. Daca se intampla asta nu te descuraja. Putini sunt jucatorii de poker care castiga constant inca din primele zile. Odata cu trecerea timpului vei vedea ca o sa iti imbunatesti jocul daca vei participa constant la turnee de poker.

 

Unde gasesc cele mai multe freerolluri?


Dintre cele 4 camere, Pokerstars ofera de departe cele mai multe jocuri, inclusiv freerolluri, aceasta fiind, de altfel, cea mai cunoscuta casa la nivel mondial in ceea ce priveste pokerul. Implicit, aici intalnim multi jucatori, astfel ca va dura ceva mai mult sa intri in premii. Vestea  buna este ca avem parte atat de un fond de premiere mare, cat si de multe locuri in premii.

 

Unibet si 888poker beneficiaza si ele de cateva freerolluri, insa nu la fel de multe ca Pokerstars, unele dintre freeroluri fiind restricitonate. Fondurile de premiere sunt mai degraba modeste la majoritatea turneelor si premiile la fel, insa la acest gen de freerolluri multi jucatori trateaza jocul in gluma, bluffand destul de mult. In cazul in care vei participa la maini doar daca vei avea carti importante, sansele tale la castig vor fi foarte mari, deoarece este foarte probabil ca adversarul sa aiba carti mici sau, cu alte cuvinte, sa bluffeze, mai ales la inceputul turneului.

 

Publicwin are parte de multe freerolluri zilnice, insa premiile sunt extrem de modeste. Aceasta casa nu este insa de mult timp in mediul online, poate odata cu trecerea timpului si fondurile de premiere urmand a fi mai mari.

 

Concluzii

 

  1. Patru sunt casele online licentiate in Romania care ofera platforma de poker
  2. Freerollurile pot fi jucate chiar daca nu ai efectuat o depunere la acea casa online
  3. Majoritatea freerollurilor nu au fonduri de premiere prea mari
  4. La freerolluri sunt foarte multi jucatori care bluffeaza, cel putin la inceputul turneului
  5. Freerollul reprezinta o modalitate buna de a invata poker fara sa te coste niciun ban


Sursa Feat.: www.bluff.com