Avantaje si dezavantaje casa de pariuri Fortuna

Dintre casele de pariuri sportive din Romania care dispun si de agentii de cartier Fortuna ni se pare cea mai buna, putandu-se lupta de la egal la egal cu ‘’greii’’ caselor de pariuri.
 
Casa se afla in mediul online de aproximativ trei ani si jumatate, cand oferta ei era una destul de modesta. Intre timp, aceasta s-a dezvoltat, nu degeaba devenind partenerul oficial al nationalei de fotbal a Romaniei. Ca oricare casa de pariuri, Fortuna are si cateva dezavantaje, insa punctele tari ale acesteia ne fac parca sa uitam de existenta lor, cel putin partial.
 

Avantaje

 

1. Depuneri si retrageri prin agentii offline


Probabil cel mai apreciat avantaj, mai ales de cei care nu doresc sa efectueze plati pe Internet, consta in acceptarea depunerilor si retragerilor la agentiile stradale, asa numitele Cashpoint. Folosind aceasta metoda pentru a depune nu ai nevoie de card de credit si nici de o programare la agentia de cartier la care doresti sa efectuezi tranzactia.  Pur si simplu intri intr-o agentie de pariuri care accepta depuneri prin intermediul Cashpoint, prezinti buletinul si numele de utilizator Fortuna, impreuna cu suma de bani pe care doresti sa o depui. Suma minima acceptata pentru depunere este de doar 10 lei.
 
5902ec9dca034_1493363869.jpg

In cazul unei retrageri, trebuie in prealabil sa anunti, selectand din lista de pe site-ul Fortuna adresa agentiei de unde doresti sa efectuezi retragerea. Atentie, o retragere prin agentie poate fi facuta daca in prealabil ai depus prin aceasta metoda, agentia putand fi diferita. Dupa ce ai intreprins aceasta actiune vei primi un cod pe mail, cu acesta, dar si cu buletinul trebuind sa te prezinti la agentia offline pentru a iti putea primi banii.
 

2. Bonus de inregistrare sub forma de cash

Da, ai citit bine. Fortuna este singura casa de pariuri care iti permite sa obtii bonusul de inregistrare sub forma de cash, fara conditii de rulaj. Valoarea bonusului este de 100% pana la 300 lei, obtinandu-l doar daca primul tau pariu/bilet plasat la casa online Fortuna este necastigator.
 

3. Transmisiuni directe

Fortuna este o casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, fiind parca pacat sa nu beneficieze de transmisiuni live. In urma cu doar cateva luni insa s-a produs "boomul", Fortuna beneficiind de mai bine de 25 000 transmisiuni pe an, asta plasand-o in topul caselor de pariuri ce ofera cele mai multe transmisiuni live anuale.

 
4. Aplicatie mobila

Scopul principal al unei case de pariuri online este acela de a il determina pe client sa stea cat mai mult pe platforma sa, facandu-l sa se simta confortabil. Prin urmare, multe au adoptat idea unei aplicatii de mobil. Recent, Fortuna s-a aliniat si ea in rand cu aceste case, aici putand beneficia de transmisiuni sportive, pariuri instant, dar si notificari instant.
Intra aici pentru a vedea care sunt cele mai populare site-uri ce beneficiaza de aplicatia pentru mobil >>>

 
Inregistreaza-te la Fortuna pentru a putea beneficia de toate aceste avantaje >>>
 

Dezavantaje

  
 

1. Lipsa unei platforme de poker


Este drept, Fortuna nu beneficiaza de o platforma de poker, insa foarte putine case licentiate in Romania ofera asa ceva. Sunt multi pasionati de poker in tara noastra si cu siguranta ar fi in beneficiul caselor sa ofere o astfel de platforma, insa probabil ca nu e chiar atat de usor sa obtii licenta si pentru poker.