Astazi vei castiga 10 rotiri gratuite daca te vei loga intr-un anumit interval orar

Astazi, 19 decembrie, ai posibilitatea de a obtine 10 rotiri gratuite, pentru asta nefiind nevoie sa investesti nimic, ci doar sa te loghezi.

Promotia o gasim in cadrul Calendarului Festiv, la casa online Unibet. Acest calendar a ajuns la ziua cu numarul 19, durand pana in Ajunul Craciunului. Pana acum ne-a oferit destule promotii tentante, de pe urma carora speram ca ai generat un profit cat mai mare.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a obtine rotirile gratuite nu trebuie decat sa te loghezi la un joc slot intr-un interval de o ora. Slotul se numeste „Secrets of Christmas”, tu trebuind sa te loghezi la acel joc astazi, 19 decembrie, intre orele 20:00 si 21:00. Pentru a gasi mai usor slotul scrie primele litere ale lui in casuta „Cauta jocuri”, aflata in partea de sus a categoriei „Casino”. Iti vor aparea intr-o lista toate sloturile care contin acele litere consecutiv.

Despre recompensa

Logheaza-te azi si castiga 10 rotiri gratuite la „Secrets of Christmas” automat daca te vei loga intre orele 20:00 si 21:00. Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile. Rulajul trebuie efectuat doar la sloturile de la furnizorul NetEnt. Vei observa furnizorul imediat ce vei deschide slotul respectiv. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Logheaza-te azi, 19 decembrie, la slotul „Secrets of Christmas” intre orele 20:00 si 21:00 pentru a primi 10 rotiri gratuite
  • Castigurile in urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile
  • Rulajul trebuie efectuat doar la sloturile de la furnizorul NetEnt

Fii pe faza si logheaza-te in intervalul mentionat pentru a primi rotirile