Astazi predictorul NBA iti poate aduce 250 000 RON cash fara sa investesti nimic

Calendarul Festiv se afla la penultima zi, pentru azi propunandu-ne sa anticipam cateva rezultate din NBA, pentru care poti castiga 250 000 RON cash. Casa de pariuri Unibet vine cu aceasta propunere, pentru a anticipa rezultatele nefiind nevoie sa investesti nimic. Poti chiar sa nu ai niciun ban in cont. Asa ca daca esti un fan al baschetului din SUA nu ai voie sa ratezi promotia. Poti participa la ea chiar si daca nu esti fan al NBA. In fond, nu te costa nimic.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza Calendarul Festiv, promotia corespunzatoare zilei de astazi, 23 decembrie. Selecteaza apoi butonul “Joaca acum”. Vei observa ca iti vor aparea 11 intrebari din meciurile de la noapte din NBA, pe care trebuie sa le pronostichezi corect. Mai exact, va trebui sa anticipezi echipa care va castiga in fiecare din cele 11 partide de la noapte. Ca sa-ti vina in ajutor, Unibet ofera pentru fiecare intrebare procentul celor ce au ales o echipa.  Dupa aceea, nu trebuie decat sa trimiti pronosticurile, pe care le poti edita oricand pana la startul primului meci.

Despre recompensa

Vei castiga astazi 250000 RON cash cu predictorul NBA daca vei fi singurul care va pronostica in mod corect cele 11 rezultate. In cazul in care exista mai multi castigatori, jackpotul va fi impartit in mod egal. Daca niciunul nu raspunde corect la toate cele 12 intrebari premiul nu se va acorda. Castigatorul va fi contactat in termen de 30 zile de la incheierea jocului. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza promotia de azi, 23 decembrie, din Calendarul Festiv
  • Pronosticheaza corect rezultatele celor 11 partide de la noapte din NBA
  • Daca vei pronostica in mod corect rezultatele tuturor partidelor vei castiga 250 000 RON cash, fara conditii de rulaj

Nu te costa nimic sa participi