Alcatuieste gratuit o serie de raspunsuri corecte si castiga garantat pariuri gratuite sau premii cash

Pentru acest sfarsit de an ni se propune un concurs interesant, la care oricine poate castiga de la un pariu gratuit de 10 RON la 150 000 bani cash. Promotia sfarsitului de an vine de la casa de pariuri Unibet, promotie ce a inceput pe 26 decembrie si va dura pana pe 14 ianuarie 2020. Si mai ofertant este ca aceasta promotie se poate juca gratuit, fara ca tu sa investesti vreun ban. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a vedea concursul acceseaza sectiunea „Promotii”, titlul acesteia fiind „Participa gratuit pentru premii de 250 000 RON”. Da click apoi pe butonul galben, numit „Joaca acum gratuit” si alege ponturile pe care le vei trimite. De specificat ca in fiecare zi poti alege doar una dintre cele trei partide propuse de Unibet. Partidele nu sunt doar din fotbal, ci si din alte sporturi. Poti edita selectia de cate ori vrei pana la startul partidei respective. Daca nu-ti surade niciuna dintre partidele propuse, poti reveni in urmatoarea zi, nefiind obligatoriu sa oferi un pont in fiecare zi. Clasamentul poate fi accesat oricand de pe pagina promotiei, fiind actualizat la sfarsitul fiecarei zile.

Despre recompense

Nu poti refuza sansa de a castiga 150000 RON sau freebeturi garantate plasand gratuit pronosticuri, avand in vedere ca nu trebuie sa investesti nimic si nici macar sa ai bani in cont. Trebuie doar sa fi deschis un cont la Unibet, pentru a te putea loga si a participa. Cel care va avea cea mai lunga serie dupa ziua de 14 ianuarie va castiga 150 000 lei bani cash. Cel cu a doua cea mai lunga serie va primi 75 000 lei, iar cel cu a treia cea mai lunga serie 15 000 lei. Toti banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Acestia se vor acorda in termen de 7 zile de la incheierea promotiei. Daca exista doi utilizatori cu aceeasi serie premiul se va imparti in mod egal.

Exista insa si premii ceva mai accesibile. Astfel, cel ce va reusi pana pe 14 ianuarie o serie de minim 3 ponturi castigatoare va primi un freebet de 10 lei. Daca vei reusi o serie de cel putin 6 ponturi castigatoare vei primi un freebet de 25 lei. In caz ca vei atinge o serie de minim 9 pronosticuri castigatoare vei obtine un freebet de 50 lei. 

Daca vei reusi o serie de cel putin 12 ponturi castigatoare vei primi un freebet de 25 lei, iar in cazul in care vei atinge o serie de minim 9 pronosticuri castigatoare vei primi un freebet de 125 lei. Asta, desigur, daca nu te afli printre primii 3 care au prins cea mai lunga serie. Freebeturile sunt valabile timp de 7 zile de la primirea lor. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum 
  • Acceseaza promotia „Participa gratuit pentru premii de 250 000 RON” si apasa butonul „Joaca acum gratuit”
  • Alege in fiecare zi unul din cele 3 meciuri propuse si trimite pontul
  • Concursul este complet gratuit, netrebuind sa investesti vreun ban 
  • Vei primi pariuri gratuite daca vei atinge minim 3 ponturi castigatoare la rand sau bani cash daca te afli printre primii trei cu seria cea mai lunga
  • Pariurile gratuite sunt valabile timp de 7 zile

Participa gratuit si poti castiga 150 000 RON

Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri legale din Romania!