Al treilea depozit de astazi iti aduce un bonus de 200 RON

Numai astazi, 18 decembrie, ai sansa de a obtine un bonus de cel mult 200 RON la cea de-a treia depunere pe care o vei efectua.

Promotia o vei gasi la Admiral, casa de pariuri sportive legala din Romania, in cadrul Calendarului de Advent. Eligibili la ea sunt toti romanii care au si-au verificat contul, trimitand o copie a unui act de identitate. Daca ai deja un bonus activ, cum ar fi cel de inregistrare la Admiral, urmatorul bonus va fi declarat „in asteptare” timp de cel mult 30 zile.

Ce trebuie sa fac?

Efectueaza in decursul zilei de astazi minim 3 depuneri la Admiral. Primele doua depuneri pot avea valoarea minima de 40 lei. In urma celei de-a treia depuneri vei primi un bonus de 50% din valoarea acelei depuneri, pana la 200 lei. Promotia este valabila pana la 23:59.

Despre recompensa 

Doar astazi poti primi 200 RON la depunere pentru cel de-al treilea depozit al zilei, bonusul trebuind rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino. In cazul pariurilor sportive, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in calcul biletele cu trei sau mai multe selectii. 

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza astazi, 18 decembrie, 3 depuneri la Admiral
  • La a treia depunere vei primi un bonus de 50%, pana la 200 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile, la pariuri sportive sau jocuri de cazino
  • Daca preferi pariurile sportive conteaza la rulaj biletele cu minim 3 selectii

Depune si ia bonusul